_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

NAVAGRAHA YANTRA

Navagraha jantras tiek izmantotas, lai pielūgtu 9 planētas
Kods: 9970 25.00
Golden NAVAGRAHA YANTRA
Materiāls: metalizēta plastmasa

Izmērs: 150x150 mm

Izcelsmes valsts: Indija

Navagraha Yantra (9 planētas)

Navagraha jantras tiek izmantotas, lai pielūgtu 9 planētas, lai pastiprinātu konkrētas planētas enerģiju cilvēkā vai mājā, kā arī labotu Vastu defektus.



1. Surja Yantra (saule)

2. Čandra Jantra (Mēness)

3. Mangal jantra (Marss)

4. Budha Yantra (Merkurs)

5. Guru Jantra (Jupiters)

6. Šukra Jantra (Venēra)

7. Šani Jantra (Saturns)

8. Rahu jantra (Rahu)

9. Ketu jantra (Ketu)

Aizsargā no planētu nelabvēlīgās ietekmes. Ieteicama ikvienam. Navagraha nozīmē deviņus debesu ķermeņus, kas ir galvenie Vēdu astroloģijā. Saule, Mēness, Marss, Merkurs, Jupiters, Venera, Saturns un divas mazpazīstamas planētas Rahu un Ketu. Šo 9 planētu atrašanās vieta dzimšanas brīdī ietekmē karmu, vēlmes un vajadzības, panākumus un grūtības, kas sastopamas dzīves ceļā. Jantra no 9 Navagrahas planētām veicina pozitīvas dzīves nostiprināšanos un veicina indivīda progresu. Navagraha Yantra lietošana harmonizē jebkura cilvēka dzīvi. Arī šai jantrai būs zināms aizsargājošs efekts no planētu negatīvās enerģijas.



Īsa ieskats "kas tas ir un kam tas paredzēts":

Manas mājas ir mana pils. Tas jo īpaši attiecas uz skarbo Sibīrijas klimatu, kur cilvēki lielāko daļu laika pavada telpās. Bet telpa, kurā atrodamies, ir daudz vairāk nekā sienas, grīda un griesti. Šī ir vieta, kurai vajadzētu mūs aizsargāt, dot mums veselības, laimes un spēka sajūtu, lai nodrošinātu, ka dzīvē notiek pozitīvi notikumi, parādās vajadzīgie cilvēki un iespējas. Bet tas ne vienmēr notiek - melanholija, apātija, aizkaitinājums, garastāvokļa svārstības var mūs piemeklēt gan mājās, gan birojā.



Senā Vastu-Šastras zinātne uzlabo mūsu dzīves vietu. Vastu-Shastra ir kosmosa harmonizācijas sistēma, kuras izcelsme ir senajā Indijā un visā objektīvajā pasaulē, kas ieskauj cilvēku, ķīniešu fen šui priekšteci. Vastu Shastra pamatprincipi palīdz piesaistīt maksimālo Prana daudzumu - pozitīvu dzīvības enerģiju mājā vai darba telpā un neitralizē negatīvās plūsmas. Vastu māca mums būvēt ēkas tā, lai tajās esošā enerģija vibrētu harmonijā ar dabu. Diemžēl tagad ēkas projektēšanas pamatprincipi ir vai nu aizmirsti, vai arī būvniecības procesā netiek ņemti vērā. Tātad mēs atrodamies mājās, kas ir ērtas no fiziskā viedokļa, bet bieži vien nepareizi darbojas enerģētiski.



Vastu būtība ir telpu korekcija fiziskajā, vidējā un smalkajā līmenī. Bet standarta būvniecības pasaulē vairumā gadījumu telpu defektus nevar fiziski labot (piemēram, lai pārvietotu galveno ieeju vai izgrieztu logu dzīvokļa sienā). Tomēr ir iespējams kompensēt šos izkropļojumus smalkā līmenī - enerģētiskā un informatīvā - ar Vastu Šastras palīdzību.



Jantras, Vastu-Šastras galvenais instruments, nāk palīgā mūsdienu cilvēkam. Jantras ir grafiska simbolu kombinācija, ko izmanto, lai harmonizētu telpu. Efektīvam Yantras darbam ir svarīgi, lai to raksts atbilstu patiesībai, attēla drukāšana notiek īstajā laikā un pareizajā vietā. Jūsu mājvietas diagnostika, ko veic sertificēts eksperts Vastu, jantru uzstādīšana un aktivizēšana jūsu mājās, dzīvoklī, birojā palīdz noskaņot jūsu dzīvi labklājības, veselības, veiksmes un laimes vilnim. Ar jantru palīdzību apkārtējā telpa tiks attīrīta no negatīvisma, piepildīta ar pozitīvu dzīves enerģiju. Var droši teikt, ka Yantras ir efektīva un lēta alternatīva jūsu mājas atjaunošanai vai nomaiņai. Pielāgojot savas vides īpašības, jūs maināt savu dzīvi uz labo pusi!

Citi pērk

Tibetan Singing Bowl 11-12cm 450g 39.00€ Tibetas dziedošās bļodas - sens līdzeklis meditācijai
Rose Agate Love and Reconciliation Bracelet 9.50€ Mīlestības un izlīguma rokassprādze ar rozā ahātu
Tibetan Singing Bowl 11-12cm 450g RED 39.00€ Tibetas dziedošās bļodas - sens līdzeklis meditācijai

TOP preces

Transparent Yantra Kompl. 4 9.50€ Сaurspīdīga uzlīmes Jantra, ko var uzlīmēt uz stikla vai jebkuras citas gludas virsmas
Handy Head Massager 1.50€ Atslābina, paceļ garastāvokli, iedarbojas nomierinoši
Transparent Shri Yantra ver 2.0 6.00€ Dod enerģijas pārpilnību, labklājību un bagātību, aizsargā pret negatīvu ietekmi un harmonizē telpu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024