_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Nepāla un Butāna 11-26 oktobris 2019

Mēs dodamies uz Nepālu un brīnumaino Butānu! Uz spēka vietām, kur iespējams attīrīt Karmu un iegūt Labvēlību!

Mēs dodamies uz Nepālu un brīnumaino Butānu! Uz spēka vietām, kur iespējams attīrīt Karmu un iegūt Labvēlību! 3 dienu retrīts Namobudda klosterī, 6 dienas budisma karaļvalstī Butānā.



ॐ Mēs pavadīsim 6 dienas Butānā. Butānieši paši sauc savu valsti par DRUK YUL, kas izpaužas kā «Pērkona Pūķa zeme». Valsts ir atvērta apmeklētājiem tikai kopš 1972. gada, tāpēc daudzējādā ziņā tā ir saglabājusi savu tīrību un oriģinalitāti. Šī valsts ir burtiski piesātināta ar budisma vērtībām.


ॐ Butānā ir LAIMES ministrija. Laime stāv valsts politikas augšgalā. IKP jēdziens šeit tiek aizstāts ar jēdzienu «nacionālā laime». Ir aizliegts nogalināt dzīvniekus un izcirst mežus. Alpīnisms ir arī aizliegts, jo kalnos dzīvo dievi un tos nevar traucēt.

ॐ Butānas Karalisti sauc arī par «atvērtas dvēseles un atklātās plaukstas» valsti, jo viss, pat vienkāršās konfektes, tiek pieņemts ar divām rokām un atvērtām plaukstām. Butānieši uzskata, ka Buda dod visiem pietiekami daudz siltuma, pārtikas un laimes. Lai arī Buda dzīvo katrā no mums, mums tikai jāatrod laiks biežāk ieskatīties sevī, atvērt sevi un dot sevi citiem.



ॐ Mēs pavadīsim 9 dienas Nepālā, kur mēs pieskarsimies senajām hinduistu un budistu svētnīcām. Mēs apmeklēsim: Šivas Zelta templi, Svayambudnath stupu, saņemot tās svētību un Boudnath stupu, kas piepilda vēlmes.ॐ Mēs pavadīsim arī 3 brīnišķīgas dienas Namobudas klosterī, kur atrodas viena no trim galvenajām Katmandu ielejas stupām. Mēs praktizēsim kopā ar mūkiem.



ॐ Mēs veiksim 3 dienu pārgājienu Himalajos, kas notiek 2000 - 2500 m augstumā un tam nav nepieciešama īpaša sagatavošanās. Ir nepieciešami ērti apavi, jaka un termo veļa. 2-3 mēnešus iepriekš ieteicams sāks gatavoties: pārvietoties ar kājām un staigāt vairāk, kā arī veikt īpašus elpošanas un jogas vingrinājumus. 



ॐ Katru dienu ceļojuma laikā - hatha joga un pranajama, meditācijas, lekcijas un īpašas prakse.



Ceļojuma cena: 16 dienas – 1690€



Iekļauts: Nepālā, visi pārbraucieni, izmitināšana 3* viesnīcā Katmandu ar brokastīm, izmitināšana klostera teritorijā un 3 ēdienreizes dienā, izmitināšana divvietīgajos numuros kalnos, viss nodrošinājums kalnu pārgājienā (gids, nesēji, atļaujas, 3 veģetāras ēdienreizes). Butānā, izmitināšana 4* viesnīcā, 3 vienotas veģetārās ēdienreizes, visi pārbraucieni, ieejas biļetes, gids. Kā arī lekcijas, prakses un jogas nodarbības.



Nav iekļauts: 




  • Lidojums Rīga - Katmandu - 850 €. Mums ir rezervēta grupas biļete - 20 vietas

  • Lidojums Katmandu-Paro (Butāna) - 350 € - ir jāizpērk!

  • 25 € Nepālas vīza (nopirkta pie Nepālas robežas)

  • Apdrošināšana (15 €), vairākas pusdienas un vakariņas Katmandu, tējas nauda (50 €)



Mūsu pastāvīgajiem dalībniekiem būs patīkamas atlaides! Nepieciešama iepriekšēja intervija un priekšapmaksa!



Vairāk informācijas: Viktorija Darakova +37129250994 v.darakova@gmail.com

http://www.yantra.lv/celojumi-1/nepals-un-butans-2019/


Citi pērk

TOP preces

Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024