_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Aloe Vera Face&Body Moisturizer Gel Himalaya AKCIJA -50%

Aloe mitrinoša želeja sejai un ķermenim
Kods: 4103! 3.45
Himalaya Aloe Vera Face&Body Moisturizer gel 300ml AKCIJA -50%
Kods: 41033! 8.95
3 x Himalaya Aloe Vera Face&Body Moisturizer gel 300ml AKCIJA -50%
Parastā cena: 6.90 EUR

Ieteicams līdz: 31.03.2024


Aloe mitrinoša želeja sejai un ķermenim HIMALAYA

Ražotājs: Himalaya Healthcare, Indija

Iepakojums: 300 ml

Atsvaidzinoša želeja uz dabisko sastāvdaļu un alvejas bāzes sejas un ķermeņa ādas mitrināšanai, atvēsināšanai un nomierināšanai.

Alvejas sulai želejā ir unikāls sastāvs, kas aizsargā ķermeni no UV staru kaitīgās ietekmes. Tas ir saistīts ar acemannāna un glikozīdu klātbūtni augu lapās, kas dziļi mitrina ādu un novērš tās sausumu. Alveja nomierina apdegušu ādu, paātrina brūču sadzīšanu, un tajā esošais spēcīgais pretsāpju un antioksidantu lupeols palīdz saglabāt ādas jauneklību un elastību, novēršot tās novecošanos. Alveja arī baro un tonizē ķermeni, palielinot kolagēna un elastīna daudzumu. Alvejas sula ātri uzsūcas ādā un atjauno tai atbilstošo pH līmeni.

Gels ar alveju ir lielisks līdzeklis arī pēc saules apdegumiem - tas fiksēs ādas iedegumu, kā arī mitrinās ādu pēc dehidratācijas zem saules stariem.

Īpašības

• Barošana un mitrināšana

Alveja ir augs, kas spēj izturēt neviesmīlīgo tuksneša vidi mēnešiem ilgi un tā parāda, kā ādai saglabāt mitrumu, kas, savukārt, nodrošina tajā līdzsvaru.

Alvejas mīkstums vai sula satur 18 - 20 aminoskābes, kuras ir būtiskas cilvēka ķermenim. Tās ir slavenie „ķieģelīši”, kuri saistāmi ar tik daudzajām, ķermenim svarīgajām barības vielām, kas nodrošina ķermeņa pareizu darbību.

• Pretnovecošanās īpašības

Alvejas augs savā attīstības gaitā ir nonācis līdz ļoti lielai izturībai, vienlaikus paliekot skaists, svaigs un spēcīgs, pie tam līdz ar vecumu tas izskatās arvien labāk. Ko tas var iemācīt ādai, kuru pārbauda laiks? Alvejas sulas gļotainie polisaharīdi nostiprina ādas virsmu un uzrāda pretnovecošanās efektu.

• Ādu sagatavojošās īpašības

Šajā želejā ietilpstošā alvejas lapu sula īpaši labi uztver un spēj „sarunāties” ar daudzām dabiskajām vielām. Kā šīs vielas mūsu ādu var mācīt? Ja želeju lieto pirms citām vielām, tā sagatavo ādas virsmu un ļauj tai pēc iespējas pastiprināt jebkuras kosmētikas iedarbību.

• Aizsargājošās īpašības

Alveja ir viens no neatkarīgākajiem un izturīgākajiem augiem, kāds vien dabā pastāv, un pat tādā mērā, ka alojas audzes kaitīgi elementi ietekmē reti. Vēlaties, lai tā būtu arī ar jūsu ādu?

Ikdienā lietojot, līdzeklis ādai nodrošina dabīgo sāļu un minerālvielu pārpilnību, tie atstāj manāmu ietekmi uz ādas aizsardzības spējām.

• Nomierinošas un mīkstinošas īpašības

Šķiet, ka alojas augs, kurš tuksnesī pakļauts galējam karstumam un saules stariem, nemaz neapdeg un redzami neizžūst. Šie simptomi augiem ir ekvivalents cilvēku alerģijai, iekaisumiem un ādas slimībām. Alojas ievērojamākais talants ir mācīt ādu. Alvejas nomierinošās, dziedinošās un mīkstinošās īpašības pētījuši zinātnieki, viņi meklējuši auga aktīvos principus, piemēram, enzīmus – bradikināzu un karbopeptīdus – vielas, kas liek rasties prostoglandīniem, kuri atbild par iekaisumu dziedēšanu.

Sastāvs (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, PEG-40, Hydrogenated Castrol Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfums, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Potassium Dsorbate, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, D-limonene, Linalool.



 

Citi pērk

TOP preces

Rose Water TRS 190ml 2.50€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Nourishing Lip Balm Himalaya 2.35€ Barojošs Lūpu balzams
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024