_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Kumkumadi Tailam 8ml

Ajūrvēdas tradicionāla skaistuma eļļa sejas masāžai un kopšanai
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Īpaši augstas kvalitātes ajūrvēdas Kumkumadi eļļa ražota tradicionāli, pamatojoties uz tīra sezama eļļas bāzes un 30 dažādām sastāvdaļām. Tā ir sevišķi nomierinoša sejas ādai un to var izmantot visiem ādas tipiem. Tai piemīt brīnišķīgs aromāts un maigums.



Kumkumadi eļļa nodrošina ilgstošu aizsardzību ādai no sausuma un no negatīvas apkārtējās vides iedarbības.



To apstrādei ir izmantots govs piens un sezama eļļa, lai saglabātu Ajurvēdas skaistuma noslēpumu. Safrāns izlīdzinā ādas toni un balina pigmentācijas plankumus. Safrānu iegūst no krokusu ģints (Crocus sativus) ziedu drīksnām. Katrā ziedā ir tikai 3 drīksnas. Lai iegūtu apmēram 30 gramus safrāna, nepieciešamas 13125 drīksnas. Tas piesātīna ādu, piešķirot tai dabisku mirdzumu, kā arī lieliski palīdz uzlabot sejas ādas krāsu un stāvokli.



Citi vērtīgie augi un dabīgie minerāli dziļi attīra, mitrina, nomierina un dabiskā veidā balina ādu, kā arī tiem ir audus savelkošas, dezinficējošas, antiseptiskas un atsvaidzinošas īpašības. Kumkumadi Tailam aizsargā ādu no nevēlamiem bojājumiem, tumšiem lokiem zem acīm, izsitumiem un priekšlaicīgām grumbām, kā arī tonizē ādu, tādējādi aizsargājot no ultravioleto staru kaitīgās ietekmes.



saffron



Sastāvs:
Crocus sativus, Pterocarpus santalinus, Laccifer lacca, Rubia cordifolia, Glycyrrhiza glabra, Berberis aristata, Vetiveria zizanioides, Prunus cerasoides, Nymphaea stellata, Ficus bengalensis, Ficus lacor, Nelumbo nucifera, Dashamoola, Aegle marmelos, Oroxylum indicum, Gmelina arborea, Stereospermum suaveolens, Desmodium gangeticum, Urarica picta, Tribulus terrestris, Solanum indicum, Solanum xanthocarpum, Madhuca longifolia, Caesalpinia sappan, Oil of sesamum indicum, Goat milk.



Viegla masāža, izmantojot Kumkumadi Tailam, stimulē asinsriti, veicina toksīnu izvadīšanu, novērš sasprindzinājumu, atbrīvo enerģiju un atslābina prātu, kā arī tonizē sejas muskuļus un baro ādu. Pateicoties dabīgajām sastāvdaļām un tradicionālajam izgatavošanas procesam, Kumkumadi Tailam ir iespējams viegli un vienmērīgi uzklāt arī tad, ja to nav iespējams izdarīt ar uz ķīmiskas bāzes veidotiem krēmiem. Tā kā Kumkumadi Tailam spēj dziļāk iekļūt epitēlija slāņa porās, tas pakāpeniski samazina pūtīšu atstātās pēdas, palīdz novērst ādas pigmentāciju, tumšos plankumus, smalko līniju un grumbu rašanos, kā arī atjauno ādas šūnas, piešķirot ādai dabisku un mirdzošu izskatu.



Lietošana

1. Pigmentācijas plankumu, ieplaisājušas ādas sākotnējai aprūpei:

Notīriet ādu ar siltu, mitru dvieli, pēc tam uzpiliniet 8 līdz 10 pilienus Kumkumadi Tailam eļļas un ar vieglām pirkstu galu kustībām iemasējiet ādā. Ļaujiet eļļai iedarboties 10 līdz 15 minūtes, pēc tam notīriet ar mitru dvieli. Lai iegūtu labākus rezultātus, ļaujiet eļļai iedarboties visu nakti. Turpiniet eļļu izmantot regulāri vismaz 6-8 nedēļas.

2. Ādas regulārai kopšanai vai ādas krāsas un mirdzuma ulzabošanai: Izmantojiet tikai 1-2 pilienus Kumkumadi Tailam eļļas, pievienojot jebkuram sejas krēmam vai losjonam ādas ikdienas kopšanai.



Ražots: Imis Pharmaceuticals, India



Iepakojums: 8 ml


Citi pērk

Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
SAFFRON 1g 5.00€ Augstākās kvalitātes Safrāns. Safrānam piemīt spēcīgs savdabīgs aromāts un rūgteni sīva garša

TOP preces

Rose Water TRS 190ml 2.50€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Nourishing Lip Balm Himalaya 2.35€ Barojošs Lūpu balzams
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024