_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Piramīda Šungīta

Piramīda šungīta pulēta 5cm
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Piramīda šungīta pulēta 5cm

Ražotājs: kompānija Intalia, Karēlija


Šungīta akmenim mijiedarbojoties ar elektromagnētisko lauku piemīt dažāda veida radiāciju absorbcijas spēja, kā, piemēram uz elektromegētiskajiem laukiem, kur šungītu var izmantot kā aizsarbrajeru.

Šungīta akmens unikālā spēja ir ar savu iedarību pārklāt gandrīz visu - gaisu, ūdeni un apkārtesošos laukus.

- Iegūts Karēlijā, šungīts ir spēcīgs akmens kas bieži tiek dēvēts par dzīvības akmeni

- Spēcīgs sargs no dažāda veida elektromagnētiskā starojuma

- Attīra ķermeni, uzsūcot sevī negatīvās enerģijas un to vietā ielaižot Gaismas enerģiju

- Ienes miera sajūtu ķermenī, mazina stresu un palīdz pie bezmiega

- Dod spēcīgu saikni ar Zemi, stabilizē un iezemē enerģijas

- Filtrē un attīra ūdeni

Piramīdas neitralizē ģeopatogēno starojumu (gan ģeogrāfisko gan tehnogēno). Ģeopatogēnā starojuma veidi negatīvi iedarbojas uz cilvēku, ja dzīvojamās telpas atrodas uz zemes magnētisko lauku zonu dalīšanās vietām, kuras ir bieži sastopamas mūsdienu rajonos. Bez tam šajās vietās rodas nopietni dabiskā magnētiskā lauka un bioloģiskā lauka traucējumi. Ļoti bieži cilvēki, kuri dzīvo šādās vietās, jūt nespēku, biežāk slimo, arī dzīves ilgums ir īsāks.

Šungīta piramīda ir drošs vairogs pret ģeopatogēnām parādībām, kas dabā rodas zemes garozas lūzumu, pazemes upju, derīgo izrakteņu iegulu un vēl citu – nenoskaidrotu cēloņu dēļ. Šungīta piramīda spēj pasargāt dzīvokli un ražošanas telpas no televizora, datora, mikroviļņu krāsns, ledusskapja elektromagnētiskā izstarojuma.

Pateicoties savai formai un materiālam, piramīda ir spējīga stabilizēt biomagnētisko lauku nelielā zonā. Tas ir pierādīts ar daudziem pētījumiem.

Šungīts- tas ir fenomens, kura īpašības zinātnieki pēta jau vairākus desmitus gadu. Tas attīra ūdeni, strukturē to un padara dziedinošu. Ar šungīta palīdzību ūdens pilnībā attīrās no organiskajiem un neorganiskajiem piemaisījumiem, tiek neitralizētas zarnu nūjiņas, holēras vibrioni, baktērijas, sporas utt. Šungīts spēj absorbēt tādas organiskās vielas kā spirtus, sveķus, pesticīdus, naftas produktus, pārspējot aktivēto ogli 30 reizes. Bet, galvenais, ka ar šungītu uzlādētais ūdens, kļūst bioloģiski aktīvs- kā ūdens no dabīga avota!

Šungīts ir unikāls minerāls pēc sava sastāva, struktūras un īpašībām. Tā sastāvā ir vairāk kā 20 cilvēka organismam noderīgi mikroelementi. Analogu tam nav. Pētījumi ir parādījuši- šungīts ārstē, attīra,mazina sāpes, atveseļo, aizsargā, normalizē, atjauno - spēj atjaunot elektrisko un magnētisko lauku līdzsvaru organismā.

Šungīta pielietojums ir ārkārtīgi daudzpusējs - to ir ieteicams nēsāt rotās, uz tā nostādināts ūdens attīrīsies un kļūs bioloģiski aktīvs, šungīta piramīda pasargās jūs no datora kaitīgajiem izstarojumiem vai novērsīs ģeopatogēno zonu (āderes) ietekmi.

Šungīta maģiskas īpašības ir ļoti daudzveidīgas. Aplams ir uzskats, ka melns akmens nes sevī tikai negatīvo enerģiju. To izmanto gan melnā maģija, gan baltā. Mūsdienu praktizējošie magi izmanto šungītu amuletu izgatavošanai, kuru darbība ir vērsta uz aizsardzību no tumšajiem spēkiem. Savam saimniekam šāds aizsargs nes mieru. Mūsdienu maģijā pastāv uzskats, ka no šī minerāla izgatavotās piramīdas ir spējīgas norobežot cilvēku no televizora un datora monitoru negatīvās enerģijas.



 


Citi pērk

Grāmata Mājas harmonija Vastu šastra 11.00€ Šī grāmata ir mūsdienīgs praktisks ceļvedis dzīvojamās un darba telpas būvniecībā un iekārtošanā
Himalayan Salt Lamp 2 kg AKCIJA -30% 11.69€ Himalaju kalnu sāls lampa Jūsu labsajūtai

TOP preces

Shungite 500g 6.90€ Šungīts, dabas minerāls - ūdens aktivētājs
INDIAN SOAPNUT POWDER 9.30€ Ekoloģiski tīro ziepju riekstu čaulas satur saponīnu, kas ir dabiskas ziepes
Oil Burner MINI CACTUS 8.2cm 3.50€ Aromalampa Kaкtuss mini. Augstums - 8.2cm
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024