_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Arabesk Happy Buddha 11cm (stone)

Arabesk Happy Buddha 11cm (stone)
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Arabesk Happy Buddha 11cm (stone)

Budas statujas ir Sidartas Gautamas reliģiskās mācības un viņa apskaidrības meklējumu simboli. Starp daudzajiem pieejamajiem veidiem smaidošajai Budai (statuja, kas, šķiet, smaida vai smejas ar sāpīgu vēderu) ir paveicies. Viņa klātbūtne atspoguļo laimi un satur estētiskas un iedvesmojošas vērtības tiem, kas atrodas viņa klātbūtnē.

Pirms 1100 gadiem Senajā Ķīnā smejošais Buda bija pazīstams mūks, kura leģendārais smaids deva laimes sajūtu, lai kurp viņš dotos. Gadsimtiem ilgi viņa vēdera berzēšana ir simbolizējusi veiksmi un labklājību. Šī tradīcija ir iedvesmojusi pacilājošu produktu kolekciju, kas cildina viņa pozitivitāti.

Kas bija Buda?

Termins "Buda" parasti attiecas uz Indijas princi Sidhartu Gautamu, kurš dzīvoja 500. gadā pirms mūsu ēras un kura apgaismības meklējumi viņam galu galā deva vārdu Buda (tas nozīmē "pamodinātais"). Citi šo vārdu ir saņēmuši jau iepriekš. Tomēr Sidartas filozofiskās doktrīnas plašās mācības ir izrādījušās tik vērtīgas, ka viņu sauc par "Budu".

Laimīgā Budas statuja

Buda parasti tiek attēlots statujas formā. Smaidīgais Buda (vai laimīgais Buda) tiek uzskatīts par amuletu, kas rada laimes sajūtu un vienmēr pārstāv jautru Budu ar lielu vēderu.

Statuju nozīme

Kad Budas statuja tiek ievietota mājā, tiek teikts, ka tā nes veiksmi un veiksmi. Šīs statujas ir arī izplatītas dāvanas. Viena novietošana uz koplietošanas ceļa nozīmē, ka tas nesīs labas vibrācijas, kas kalpos par garīgu iedvesmu cilvēkiem meklēt iekšēju mieru un laimi.

Pozīcijas un izskata nozīme

Budas statujas attēlo viņu dažādos veidos, un katra atšķirība ir nozīmīga. Parasti viņi tevi pārstāv meditācijas stāvoklī. Citi - uz Lotosa zieda (kas simbolizē pašrealizāciju) vai noliektā stāvoklī (tas nozīmē dzīves beigas uz Zemes). Zāles Buda vienā rokā tur mirobalāna augu ar nolūku palīdzēt izārstēt slimības. Puse aizvērtas acis norāda uz meditācijas stāvokli, un iegarenas daivas attiecas uz cilvēku vajadzību uzklausīšanu. Rokas žests (mudras) parasti attiecas uz Budas aizsardzību vai mācīšanu.

Citi pērk

Candle Holder Mango Wood Set/3 AKCIJA -30% 12.95€ Mango koka tējas sveces turētāju komplekts 3 gab
Grāmata Mājas harmonija Vastu šastra 11.00€ Šī grāmata ir mūsdienīgs praktisks ceļvedis dzīvojamās un darba telpas būvniecībā un iekārtošanā
Oil Burner Cat 12cmx7cm 7.50€ Aromalampa. Augstums - 12cm, platums - 7cm

TOP preces

Shungite 500g 6.90€ Šungīts, dabas minerāls - ūdens aktivētājs
INDIAN SOAPNUT POWDER 9.30€ Ekoloģiski tīro ziepju riekstu čaulas satur saponīnu, kas ir dabiskas ziepes
Oil Burner MINI CACTUS 8.2cm 3.50€ Aromalampa Kaкtuss mini. Augstums - 8.2cm
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024