_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Kinesiotape Elbow

Kinesiotape Elbow (elkonis)
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Kinesiotape Elbow (elkonis)

Kinezioloģijas lente ir elastīga lente, kas izgatavota no dabīgas kokvilnas, kuras viena puse ir pārklāta ar hipoalerģiskas līmes slāni. Kinezioloģijas lente ir unikāls fizikālās terapijas rīks. Neradot diskomfortu un neierobežojot fiziskās aktivitātes, lente darbojas visu diennakti visas 5-7 dienas.

Dr Kenzo Kase 1970. gados izveidoja kinēzijas lentu, kas izgatavota no kokvilnas un neilona. Izveidots, lai atdarinātu ādas elastību, vienlaikus saglabājot kustību diapazonu.

Kinezioloģijas lente stiepjas kā cilvēka āda.

Lente būtiski atšķiras no fiksējošiem līdzekļiem. Pirmkārt, lentes elastība ir 140%, kas atbilst cilvēka ādas elastībai. Otrkārt, unikālais adhezīvais slānis nodrošina ciešu piegulēšanu ādai - pēc uzklāšanas lenti var nēsāt 5-7 dienas.

Kāpēc tiek izmantota Kinesiotape lente?

• Anestēzijas efekts

Paceļot ādu lietošanas vietā, lente atjauno mikrocirkulāciju. Tūskas saspiestie audi tiek iztaisnoti, un iekaisuma mediatori, kas tieši iesaistīti sāpju radīšanā, kopā ar limfas plūsmu tiek noņemti no bojātās vietas. Sāpju receptoru kairinājums ir samazināts - rezultātā sāpes samazinās. Patiesībā notiek intensīvs dziedināšanas process, kas noved pie sāpju izzušanas.

• Mikrocirkulācijas uzlabošanās

Viens no pirmajiem efektiem, kas rodas pie jebkādiem ķemeņa fizikāliem bojājumiem, ir mikrocirkulācijas traucējumi. Asins un limfas plūsma ir apgrūtināta, un skartajos ķermeņa apgabaos paliek audu sabrukšanas produkti, saasinot situāciju. Pēc lentes uzklāšanas āda zem tās tiek samazināta, kā rezultātā paplašinās starpšūnu telpa, kas noved pie asinsrites un limfas aizplūšanas atjaunošanas. Lente it kā "masē" ādu un blakus esošos audus, veicinot ātrāku traumu dzīšanu.

• Pareizas muskuļu kustības veidošanās

Ideālā gadījumā locītavai vai muskulim vajadzētu kustēties fizioloģiski pareizi. Bet traumas vai pārāk intensīva darba gadījumā rodās dažādas traumas vai sāpes. Rezultātā tiek iegūts apburtais loks - jau ievainots muskulis (vai locītava), turpinot nepareizu kustību, tiek vēl vairāk bojāts. Līmējot lenti pa pareizas kustības vektoru, jūs varat pārtraukt šo apli. Faktiski lente kļūst par protēzi, kas "maigi" atbalsta muskuļus un locītavas, vada to kustību.

• Muskuļu atvieglošana vai tonizēšana

Jebkuras muskuļu sāpes izraisa nelīdzsvarotība. Mierīgā stāvoklī muskuļiem jābūt atslābinātiem, nevis saspringtiem. Tāpēc pārslodze, aukstums, nepareiza stāja noved pie sāpēm, kas agrāk vai vēlāk kļūst hroniskas. Lente tās unikālās elastības dēļ normalizē muskuļu darbību. Rezultātā kinezioloģiskās lentes tiek aktīvi izmantotas dažādu traumu profilaksei un ārstēšanai.

Kā pielīmēt kinēzijas lenti?

  • Ja lente ir pareizi uzstādīta, tā no locītavas kustības kļūst nedaudz grumbaina, tādējādi nedaudz paceļot ādu. Tas ļauj izveidot mikroskopiskas atstarpes starp ādu un zem ādas esošajiem audiem.

  • Konsultējieties ar fizioterapeitu, kurš ir apmācīts kinezioloģijas teipošanā, kā pareizi to uzlikt.

  • Pārliecinieties, ka līmējamā vieta ir tīra, sausa un bez eļļas.

  • Vislabāk ir to uzlikt uz gludas ādas. Lente ne tik viegli pielīp galvas ādai, un lentes ietekme tur ir mazāka. Tā kā lente ir jānoņem, atkārtoti uzlīmējot, iesakām matus noņemt iepriekš. Nav ieteicams skūt matus ar skuvekli, jo skuveklis var sagriezt un ievainot ādu.

  • Kinezioloģijas lentes papīra pamatni ir vieglāk noņemt, ja lentes nogriezto daļu turat ar kokvilnas pusi uz sevi un ar augšējiem pirkstiem atvelkat papīra slāni.

  • Turklāt, pirmkārt, jūs varat noņemt papīra pamatni (dažās metodēs tas pat ir ieteicams).

  • Lentas fiksējošie gali (enkuri) vienmēr tiek pielīmēti bez spriedzes.

  • Vai vēlaties droši pielīmēt kinezioloģijas lenti? Pārliecinieties, ka lentes stiprinājuma gali vienmēr ir noapaļoti. Šajā gadījumā tiek palielināta lentes saķeres efektivitāte, kas nodrošina fiksāciju uz ilgāku laiku.

  • Izvairieties no rievām lentē vai ādā zem lentes. Izsitumi var rasties vietās ar krokām.

  • Līmēšana jāveic labā apgaismojumā, ar ilgstošu berzi, lai lente būtu optimāli saķere ar ādu.

  • Lente stiprāk pielīp, kad tiek uzkarsēta, tāpēc esiet piesardzīgs, lietojot siltuma avotus uz līmētām ādas vietām (neizžūstiet).

  • Īslaicīga (10 līdz 20 minūšu) niezes rašanās zem lentes nav kontrindikācija. Ja nieze vai kairinājums ilgst vairāk nekā pusstundu, lente ir jānoņem.

  • Maksimālā "saspiešana" (redzami viļņi uz lentes ar ādas pacelšanu) nodrošinās vislabāko ādas spriedzi, izmantojot minimālu lentes spriegojumu.


Citi pērk

Lyapko CHANCE 5.8 Ag application device 33.50€ Ljapko aplikators Šans 118x235mm
Kansa Wand Massager + KUMKUMADI Herbals Oil -35% 22.75€ Kansa Wand sejas masāža ar Kumkumadi Tailam
Ljapko masāžas ierīce FARAON 7.80€ Masāžas ierīce FARAON ir eksperimentāli atrasta ģeometriska figūra, kuras proporcijas praktiski atbilst zelta griezuma principam

TOP preces

SESAME OIL Arvins 500ml 7.00€ Melno Sezama sēklu eļļa
Vakuuma masāžas bankas, komplekts 4 gab AKCIJA -30% 8.75€ Masāžas vākuma gumijas burku komplekts
Brīnum-cimdiņš masāžai 4.00€ Tam ir relaksējoša, nomierinoša iedarbība
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024