_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Dr.Chen Ginkgo Biloba tea

Ginkgo Biloba tēja
Kods: 2125 7.50
Dr.Chen Ginkgo Biloba tea 10g N20
Dr.Chen Ginkgo Biloba tēja

Ginkgo biloba ekstraktā ir divas svarīgas sastāvdaļas (flavonoīdi un terpenoīdi), kam piemīt stipras antioksidanta īpašības. Tiek uzskatīts, ka tie var palīdzēt palēnināt ar vecumu saistītu slimību progresēšanu, apkarojot oksidatīvo stresu, kas parasti paaugstinās līdz ar vecumu.

Zinātnieki ir atraduši vairāk nekā 40 veselīgas ginkgo sastāvdaļas. Bet tiek uzskatīts, ka tikai divas no tām darbojas kā flavonoīdi un terpenoīdi. Flavonīdi ir augu izcelsmes antioksidanti. Pētījumi liecina, ka flavonoīdi pasargā nervus, sirds muskuļus, asinsvadus un tīkleni no bojājumiem. Terpenoīdi (piemēram, ginkgolīdi) uzlabo asinsriti, paplašinot asinsvadus un samazinot trombocītu lipīgumu.

Visu vecumu cilvēkiem ir spēja  asinsvadus paplašināt un sašaurināt, attiecīgi un uzlabot asinsvadu veselību nozīmē, ka tiek atbalstīta smadzeņu darbība, attīstība, detoksikācijas mehānismi, kā arī uzlabota imunitāte. Daudzi izcilākie ieguvumi no ginko biloba lietošanas ir saistīti ar smadzeņu darbību, piemēram, fokusēšanos un atmiņas spēju, kā arī garīgo darbību.

Ginko biloba koks ir viens no vecākajiem kokiem uz mūsu planētas un vairāk nekā 300 miljonus gadu Ginkgo biloba ir izdevies izdzīvot, paliekot tikai nedaudz apdraudētam. Pateicoties plašajam spektram ar ārstnieciskajām īpašībām un nozīmīgajiem pētījumiem par šo augu, ginkgo biloba koki ir īpaši aizsargāti visā pasaulē. Šis koks aug Ķīnā, un tas joprojām tiek atrasts galvenokārt tur, jo ir grūti pavairot koku stādus, un daži ginkgo koki ir vairāk nekā 2500 gadus veci.

 Ginkgo biloba tējas ieguvumi veselībai:

1. Depresija un garastāvokļa svārstības.


Pacienti, kam diagnosticēta viegla depresijas pakāpe, var sajusties labāk no Ginkgo biloba tējas vai ekstrakta. Gados vecākiem pacientiem bija lielāks uzlabojums, ārstējot ar Ginkgo biloba ekstraktu, un iespēja atteikties no papildu antidepresantu lietošanas.

2. Antioksidants.

Ginkgo Biloba nodrošina spēcīgu antioksidantu iedarību, kas vajadzīgs šūnu atbrīvošanai no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības un palīdzot atjaunot šūnas. Tas ir svarīgi, lai novērstu sirds slimību, insultu, vēzi un daudzus citus nopietnus traucējumus.

3. Kad zvana ausīs.

Ir pierādīts, ka Ginkgo Biloba palīdz novērst troksni vai zvanīšanu ausīs. Joprojām nav skaidrs, kā šis augs saglabā ausu veselību, bet tiek uzskatīts, ka tas uzlabo skābekļa pieplūdumu tām.

4. Paaugstina libido

Ginkgo uzlabo asinsriti, kas ir svarīgi, saglabājot mūsu enerģijas līmeni un viens no faktoriem, kas samazina risku ar agrīnu matu izkrišanu. Dzimumorgānos asinsrites palielināšanās paaugstina dzimumtieksmi gan vīriešiem, gan sievietēm. Laba asinsrite arī nozīmē iegūt pilnīgu labumu no ēdieniem, ko mēs ēdam, kā arī labāk uzsūcās uzņemamie vitamīni un augu izcelsmes uztura bagātinātāji.

5. Palīdz cīnīties ar samazinātu asins riti kājās

Ginkgo Biloba palielina asinsriti uz rokām un kājām un mazina spazmas asinsvados.

6. Atvieglo Alcheimera slimības simptomus

Joprojām nav zāles pret Alcheimera slimību un ārsti nav pārliecināti, kas to izraisa. Tomēr daudzi ārsti stingri uzskata, ka Ginkgo Biloba pozitīvi veicina veselības stāvokli šiem pacientiem, palielinot asins pieplūdi smadzenēm, uzlabojot smadzeņu šūnu atjaunošanos un nervu impulsu pārraidi.

7. Atbrīvo no Parkinsona slimības.

Parkinsona slimība saistīta ar nekontrolējamu kratīšanu, koordinācijas un līdzsvara zudumu, un tiek uzskatīts, ka Ginkgo biloba regulāra lietošana atvieglo šos simptomus. Šis augs palielina asins plūsmu uz smadzenēm un nodrošina lielāku neirotransmiteru koncentrāciju, kas atrodas smadzenēs jebkurā laikā.

8. Novērš un ārstē insultu.

Ginkgo Biloba palīdz novērst insultu, samazinot asins recekļu veidošanās artērijās un uzlabojot asinsrites plūsmu galvenajos orgānos, tostarp smadzenēs. Pacientiem ar insultu Ginkgo Biloba var palīdzēt atjaunot bojātās smadzeņu šūnas.

9. Palīdz pie multiplās sklerozes

Joprojām ir vajadzīgi pētījumi, taču zinātnieki uzskata, ka Ginkgo Biloba būs noderīga, lai nākotnē izskaustu multiplās sklerozes nelabvēlīgo ietekmi.

Pagatavošana: Ginkgo biloba tēju ir viegli pagatavot, un to var pagatavot arī  kopā ar citu zāļu tēju, lai iegūtu maksimālu labumu. Ginkgo biloba tēja ir aizraujošs, dabisks un veselīgs alternatīvs dzēriens, kas ikdienā tiek gatavots tavai tējas tasei. Un vēl jūs papildu siegūstiet ļoti daudz veselības ieguvumus! Relaksējieties un baudiet tasīti ginkgo biloba tējas šodien!

Ražotājs: Oriental Herbs Ltd, Hungary

Iepakojums: 10g N20

Citi pērk

TULSI TEA TURMERIC GINGER + DĀVANA 9.50€ Stresa mazināšana, palīdz novērst un atvieglot saaukstēšanos, klepu un iekaisumu
Yogi tea Glücks pac 2g N17 4.90€ Tēja visiem, kas tic savai veiksmei
Yogi tea Green Balance 4.90€ Yogi zaļā līdzsvara tēja

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024