_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Yogi tea Choco mint +GIFT

Atiestatīt uz nulli
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Pērkot divas iecienītākās Yogi Tea, dāvanā saņemsiet Women’s Balance sievišķās hormonu sistēmas līdzsvarojošo tēju



Yogi tea Choco mint

17 tējas paciņas. Bioloģisks produkts.

Ražots
: Yogi Tea GmbH, Vācija



YOGI TEA® Choco Mint saldās kakao čaumalas izstaro brīnišķīgu šokolādes aromātu, un svaigajai piparmētrai ir atvēsinoša iedarbība. Šai maģiskajai tējai ir izsmalcināts vaniļas un kardamona piesitiens, kas priecē dvēseli. Šīs tējas smalkais vēstījums ir: "Atiestatīt uz nulli".

Sastāvdaļas: kakao čaumalas *, lakrica *, piparmētra *, anīss *, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu *, kanēlis *, melnie pipari *, ceratonijas *, kardamons *, ingvers *, piparmētru eļļa *, vaniļas ekstrakts *, miežu iesals *, krustnagliņas *, vaniļas pupiņas *

Kakao čaumalas - Kakao koks, kas sākotnēji cēlies no Latīņamerikas lietus mežiem, galvenokārt ir slavens ar pupiņām - šokolādes pamata izejvielu. Bet kakao pupiņu augļu čaumalās ir arī saldi mīksts aromāts un tajās ir daudz mazāk kaloriju.

Lakrica bija pazīstama jau kopš seniem laikiem. Tā saldināšanas spēks ir apmēram 50 reizes spēcīgāks nekā cukura. Tas garšo maigi saldi un nedaudz rūgteni.

Piparmētra - pirmo reizi atklāta 1696. gadā un, domājams, radīta, nejauši sajaucot ūdens piparmētru un savvaļas piparmētru, piparmētra tagad ir viens no pazīstamākajiem augiem pasaulē. Piparmētra ir ārkārtīgi populāra visā pasaulē tās atsvaidzinošā aromāta dēļ. Tam ir viegls, patīkams pieskāriens.

Anīss - Šis viengadīgais augs plaukst Āzijā un Vidusjūras dienvidaustrumu daļā. Cilvēki tūkstošiem gadu ir cienījuši tās saldenās garšas augļus. Agrākos laikos anīsu upurēja dieviem. Tagad tas ir atrodams kūkās un Ziemassvētku cepumos, kā arī garšīga garšviela daudzās YOGI TEA®.

Kanēlis ir viena no dārgākajām garšvielām pasaulē, un it kā Ķīnā to jau izmantoja kā garšvielu 3000 p.k. Kanēli iegūst no Dienvidāzijas kanēļa koka mizas. Tai ir aromātiski salda garša un tajā ir vērtīgas ēteriskās eļļas.

Melnie pipari - dēvēti arī par “garšvielu karali”, melnie pipari papildus sālim ir arī viena no vissvarīgākajām garšvielām pasaulē. Sākotnēji tas cēlies no Indijas Malabāra krasta un garšo intensīvi pikanta, sākot no nedaudz pikanta līdz diezgan pikantam.

Ceratonijas - iekšzemē Vidusjūras reģionā un Āzijā, ceratoniju ir augs no pākšaugu dzimtas. Ceratonkoka garie, brūnie augļi, kas aug līdz 18 metru augstumam, garšo saldi un nes sēklas, kuru svars ir precīzi 0,197 grami. Sakarā ar šo īpašo dabas īpašību ceratoniju sēklas tika izmantotas kā mērvienība dimantiem senatnē.

Kardamons tūkstošiem gadu ir bijis viens no iecienītākajiem garšvielām visā Āzijas un Arābijas apgabalā. Tā smalkais, saldi-pikanto aromāts nosaka kardamonu, kas paredzēts lietošanai daudzos dažādos ēdienos, sākot no asiem karijiem un beidzot ar pikantiem Ziemassvētku cepumiem.

Ingvers - gan Ziemassvētku cepumos, gan kā karija maisījumā, gan limonādē: Ingvers ir viens no pazīstamākajiem garšvielu augiem pasaulē. Tūkstošiem gadu tas tika kultivēts Āzijas austrumu tropiskajā karstumā. Tas daudziem no mūsu YOGI TEA® piešķir augļu karstu un aromātiski pikantu garšu.

Miežu iesals - mieži pieder pie zāles dzimtas. Tas ir vietējais Tuvo Austrumu un Balkānu austrumu daļas iedzīvotājs. Agrākos laikos miežu iesals bija vienīgais zināmais saldinātājs - tas garšo patīkami iesala un nedaudz atgādina karameli.

Krustnagliņas ir krustnagliņu koku ziedpumpuri un galvenokārt pazīstamas kā garšviela gan saldajam, gan sāļajam ēdienam pasaules Eiropas daļā. Tie pieder miršu saimei un tiem piemīt intensīvs pikants aromāts. Viņi bija pat sava svara vērtībā zeltā gan vecajā Ķīnā, gan Ēģiptē.

Citi pērk

TULSI TEA LAX + DĀVANA 9.50€ Uzmundrina un spēcina visu organisma sistēmu, palīdzot ķermenim vieglāk tikt galā ar stresu - adaptēties.
Yogi tea Womens Balance 4.90€ Yogi sieviešu līdzsvara tēja
TULSI TEA CINNAMON GILOY + DĀVANA 9.50€ Tulsi augu maisījums ar Amritu, sastāvu papildina kanēlis, lakrica un melnie pipari

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024