_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Masažieris Pneimastiska Burciņa 2 gab

Pneimastiska burciņa
Kods: 7058 7.00
Masažieris Pneimastiska Burciņa N2

Vakuuma masētājs Pneimatiskā burka

Komplektā: 2 gab

Ražotājs: SELKOM, Ukraina


To lieto saaukstēšanās un iekaisuma slimību profilaksei. Un arī celulīta ārstēšanā.

Pneimatiskā burka ir neaizstājama vakuummasāžai, kuras dēļ ādai pieplūst asinis un limfa, uzlabojas tās uzturs, āda kļūst elastīga un elastīga.

Lietošanas veids:

Efektīvai "Čudesnik" lietošanai ieteicams ieeļļot ādu ar masāžas eļļu vai krēmu, pēc tam uzstādīt vakuuma spēku dozējošās burciņas, tās saspiežot. Dažādu slimību ārstēšanas ilgums un kurss tiek noteikts individuāli.

Ar mugurkaula osteohondrozi bīdāmās kustības tiek veiktas no apakšas no muguras lejasdaļas uz augšu līdz kakla skriemelim.

Ar dzemdes kakla osteohondrozi apļveida kustības tiek veiktas ar burciņu ap septīto skriemeļu (noliecoties uz priekšu, tas ir visvairāk izvirzīts).

Ar akūtām elpceļu infekcijām, bronhītu un pneimoniju spirālveida kustības tiek veiktas no muguras vidus līdz pleciem. Masāžas ar burciņu ietekmē uzlabojas elpošana, izplūst krēpas, pazeminās ķermeņa temperatūra. Ar išiasu masējiet jostasvietu. Ar celulītu masāža tiek veikta problemātiskajās ķermeņa zonās ar taisnām un apļveida kustībām, vienlaikus iznīcinot tauku šūnas.

Prakse rāda, ka pat ar spēcīgu vakuuma saspiešanu kapilāru sienas netiek salauztas.

Masētā virsma tiek ieeļļota ar uzkarsētu augu eļļu, masāžas krēmu vai vazelīnu. Ir uzstādīta viena vai divas kannas, kas dozē vakuuma spēku, saspiežot kannu. Šajā gadījumā ir jāņem vērā pacienta ādas jutīgums. Tālāk ar sūkšanas burku ir jāveic bīdāmas masāžas kustības attēlā norādītajā virzienā. Kustības var būt taisnas, apļveida, zigzagveida. Masāžas laiks individuāli līdz noturīgai hiperēmijai (3-10 minūtes). Procedūras tiek veiktas katru dienu. Procedūru skaits ir atkarīgs no pacienta stāvokļa un var būt 5-10 minūtes. Pēc procedūrām pacientam vismaz pusstundu nepieciešams atpūsties telpā ar temperatūru vismaz 18 C.

Ar mugurkaula osteohondrozi slīdošās masāžas kustības tiek veiktas no muguras lejasdaļas līdz kakla skriemelim. Īpaša uzmanība tiek pievērsta paravertebrālo zonu masāžai 2-3 cm attālumā no mugurkaula spinālajiem procesiem. Kustības ir taisnas, vienlaikus virzot burku uz augšu ar piepūli, lai burciņai priekšā būtu ādas kroka, kustības uz leju - bez piepūles.

Ar dzemdes kakla osteohondrozi viņi veic apļveida kustības ar burku ap septīto skriemeļu (lai to atrastu, jums ir nepieciešams noliekt galvu, tas būs visvairāk izvirzītais skriemelis). Kustības virziens ir pulksteņrādītāja virzienā, nepieskaroties septītajam skriemelim, kustību skaits ir nepāra (11 -1 5). Pēc tam trapecveida muskulis tiek masēts no galvas līdz pleciem.

Pret saaukstēšanos, bronhītu, pneimoniju - masāža no lāpstiņu apakšējiem stūriem līdz pleciem (uz muguras), krūškurvja sānu virsmām, kā arī no krūšu kaula xiphoid procesa uz kreiso un labo plecu.

Iekaisīgas elpceļu slimības: bronhīts, pneimonija, pleirīts, hipostatiskās pneimonijas profilakse. Akūts un hronisks miozīts, neiromiozīts, neiralģija, neirīts un perineirīts, osteohondroze.

Uzliekot kārbas uz bērna ķermeņa, ir jāievēro vakuuma dozēšana, nepilnīgi saspiežot kārbu, pamatojoties uz bērna vecumu; pēc procedūras izņem burciņu, ar pirkstiem saspiežot tās balonu, procedūras ilgums 20-25 minūtes. Ārstēšanas kurss ir individuāls.

Kontrindikācijas lietošanai:

Plaušu asiņošana, plaušu tuberkuloze aktīvā stadijā, ļaundabīgi un labdabīgi audzēji, hemorāģiskā diatēze, ādas slimības un tās asā jutība, asins slimības, smaga pacienta izsīkšana, sirds ritma un vadīšanas traucējumi, 3. pakāpes hipertensija.

Sievietēm nevar likt bankas uz mugurkaula, sirds, nieru un piena dziedzeru zonas.

 


Citi pērk

Ljapko masāžas ierīce FARAON 7.80€ Masāžas ierīce FARAON ir eksperimentāli atrasta ģeometriska figūra, kuras proporcijas praktiski atbilst zelta griezuma principam
Su-Jok Massage Kit 3.90€ Su-Džok (masāžas bumbiņa + 1 gredzenis)
Lyapko FACE ROLLER 3.5 Ag 29.50€ Velnītis sejas masāžai 3,5 Ag

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024