_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

MAHANARAYAN OIL Arvins AKCIJA -30%

Mahanarajan eļļa - tradicionāls ajūrvēdas līdzeklis un tā sastāvā ietilpst 56 ārstniecības augu
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Parastā cena: 7.70 EUR

Ieteicams līdz: 04.2021.

MAHANARAYAN OIL


«Mahanarajan» eļļa ir tradicionāls ajūrvēdas līdzeklis, ko izgatavo pēc senas receptes un tā sastāvā ietilpst 56 ārstniecības augu (Gokshura, Shatavari, mugurenes, sandalkoka, nīma un daudzi citi) ekstrakti. Ārstnieciskās eļļas sastāvdaļas caur ādu iekļūst iekaisuma vietā, nodrošinot efektīvu ārstēšanu bojātajām un sāpošajām locītavām, un mugurkaulam.

«Mahanarajan» eļļas sastāvā esošie А, Е, D3 vitamīni, minerāli nodrošina eļļas komponentu iedarbību šūnu līmenī. Tiek normalizēti oksidējošie-reģeneratīvie procesi bojātajiem, iekaisušajiem audiem, kā arī kalcija vielumaiņa, kas samazina sāļu izgulsnēšanos bēdīgi slaveno osteofītu veidā. Vērts uzsvēt, ka sastāvā esošie komiforas ekstrakti ir spēcīgākie dabas dotie pretreimatisma un pretsāpju līdzekļi!

Masāžas eļļas sastāvā ietilpst 56 ārstniecības augu ekstrakti!

Pamata iedarbība:


1.      spēja dziļi iekļūt audos

2.      spēcīga pretsāpju iedarbība

3.      tūskas un iekaisuma mazināšana

4.      maigi sildoša iedarbība

5.      skrimšļu audu reģenerācijas veicināšana

Devas un lietošana:

Pirms eļļošanās ieteicams 10 - 15 minūtes pavadīt karstā vannā (pievienojot 0,5kg sāls) vai uz locītavām uzlikt apsējus ar hipertonisku (sāls) šķīdumu uz 10 - 15 minūtēm vai uzlikt karstus apsējus uz mugurkaula, ja tas ir bojātā vieta. Pēc tam uz bojātajām vietām uzziest plānu gēla kārtiņu un 10 - 15 minūšu laikā iemasēt traumētajās locītavās vai mugurkaulā.

Var iemasēt sāpošajās locītavās vai izmantot visa ķermeņa masāžai.

Var lietot vispārēja noguruma gadījumos, lai nodrošinātu locītavu kustīgumu un lai uzturētu tās veselīgi funkcionējošas.

Šī eļļa var arī tikt izmantota kā lokāls līdzeklis vajadzīgajai vietai vai iemasēta visam ķemenim (izņemot galvu).

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesamība. Eļļu drīkst izmantot pēc 4 gadu vecuma.

Piesardzības pasākumi: izvairīties no iekļūšanas uz gļotādām vai bojātas ādas. Lietošanas ieteikumi:  piemērots tikai ārīgai lietošanai.

Sastāvs:

Water, Sesamum indicum Oil, Goat/Cow Asparagus racemosus oil, Bilva (Aegle marmelos), Asvagandha (Withania somnifera), Brihati (Solanum indicum), Goksura (Tribulus terrestris), Syonaka (Oroxylum indicum), Bala (Sida cordifolia), Paribhadra (Erythrina variagata orientalis), Kantakari (Solanum xanthocarpum), Rakta Punarnava (Boerhaavia diffusa), Atibala (Abution indicum) , Agnimantha (Premna integrifolia), Prasarini (Paederia foetida), Patala (Stereospermum suaveolens), Rasna (Pluchea lanceolata), Asvaganda (Withania somnifera), Misreya (Foeniculum vulgare), Devdaru (Cedrus deodara), Pushkarmoola (Inula racemosa), Salaparni (Desmodium gangeticum), Prsniparni (Uraria picta), Mudgaparni (Phaseolus trilobus), Masaparni (Teramnus labialis), Dalchini/Tvak (Cinnamomum zeylanicum), Nagkesera (Mesua ferrea), Saindhava lavana (Rock Salt), Pipalimoola (Piper longum), Haridra (Curcuma longa), Daruharidra (Berberis aristata), Saileya (Parmelia perlata), Netrabala (Pavonia odorata), Puskara (Inula racemosa), Ela (Elettaria cardamomum), Manjistha (Rubia cordifolia), Yasti (Glycyrrhiza glabra), Tagara (Valeriana wallichii), Musta (Cyperus rotundus), Tejpatra (Cinnamomum tamala), Tvak/ Dalchini (Cinnamomum zeylanicum), Jivaka (Microstylis muscifera), Rsabhaka (Microstylis wallichi), Meda (Polygonatum cirrhifolium), Mahameda (Polygonatum cirrhifolium), Kakoli (Lilium polyphyllum), Ksira kakoli (Fritillaria roylei), Rddhi (Habenaria intermedia), Vrddhi (Habenaria intermedia), Hrivera (Coleus vettiveroides), Vaca (Acorus calamus), Palasa (Butea monosperma), Talishapatra (Abies webbiana), Sveta purnanava (Boerhaavia verticillata), Coraka (Angelica glauca), Saindhava lavana, Karpoora (Cinnamomum camphora), Kunkuma (Crocus sativus), Mrgandaja.

Ražotājs: Sahul, Indija

Tilpums: 100 ml

*Ievērībai! Jebkura norāde uz īpašībām, kas piemīt šajā produktā esošajām aktīvajām vielām, ir balstīta uz autoritatīvu avotu iegūto informāciju, taču tās nesekmē galaprodukta iedarbību un tā nav produkta reklāma. 

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay 

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part – I, Volume – I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi – 110054 Govt. of India. Page no. 47.


Citi pērk

MUSTARD OIL Dabur 6.70€ Sinepju eļļa - siltinoša kosmētiskā masāžas eļļa
MAHANARAYAN OIL Dabur 8.90€ Eļļa locītavām un muskuļiem, sena ajūrvēdas kombinācija, kurā ietilps 56 ārstniecisku augu
Sesame Oil Dabur 500ml 7.50€ Sezama eļļa

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024