_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Anti Blue Light Protection Glasses

Zilās gaismas aizsargbrilles
Kods: 9982 12.00
Anti Blue Light Protection Glasses

Zilās gaismas aizsargbrilles

Vairums no mums uzskata, ka brilles tiek valkātas tikai tādēļ, lai novērstu kādu redzes problēmu. Zilās gaismas datorbrilles nav radītas, lai uzlabotu redzes problēmas, bet gan lai pasargātu mūsu acis no datoru un citu ekrānu radītās "zilās gaismas" un mēs izvairītos no acu problēmām nākotnē. Datora brilles Anti Blue Light Protection Glasses ir piemērotas cilvēkiem, kuri kdienā pavada daudz laika pie datora vai citiem digitālajiem ekrāniem. Šīs ir speciāli izstrādātas datorbrilles ar  lēcām, kas pasargā un aizsargā acis no zilā starojuma, tādējādi novēršot acu pārpūli, galvassāpes un citas problēmas.



VAI JŪS ZINĀJĀT?



Mēs pavadām aptuveni 8 stundas dienā, strādājot vai mācoties pie datora. Cik daudz laika pie datora šodien esi pavadījis tu?  Visi šie mūsdienu paaudzes displeji izstaro “zilo” gaismu, kas pie ilgstošas lietošanas var radīt diskomfortu mūsu acīm un labsajūtai.



Ilgstoša skatīšanās datorā vai citos digitālajos ekrānos var izraisīt:




  • Acu nogurumu;

  • Acu sausumu;

  • Galvassāpes;

  • Nogurumu;

  • Miega traucējumus.



DATORBRILLES. KĀ TAS STRĀDĀ?



Dators, telefons, televizors, planšetdators – šis ierīces ieņem nozīmīgu lomu mūsu ikdienā, it īpaši pēdējā laikā, kad gan mācību, gan darba process lielākoties vai pilnībā notiek attālināti. Ilgi pavadītais laiks pie ekrāniem noteikti nenāk par labu acu veselībai un redzei. Ilgstoši strādājot pie datora, nepieciešams laiku pa laikam atpūtināt acis, tomēr ilgstoši ar to vien var nepietikt.



Viens no efektīvākajiem un vieglākajiem veidiem, kā pasargāt savas acis no ekrāniem un zilo ekrānu starojuma, ir izmantot īpašas brilles darbam ar datoru jeb datorbrilles. Izmantojot datorbrilles, ir iespējams pasargāt savas acis no iespējama datora redzes sindroma, kā arī citām redzes problēmām un saslimšanām.



Līdzīgi kā ar UV starojumu un ilgstošu uzturēšanās saulē, arī mūsu acis ir jāpasargā gluži tāpat kā mūsu āda. Neviens vairs nevar iedomāties pavadīt vairakas stundas zem saules gaismas bez kvalitatīva sauļošanās krēma, kas aizsargā ādu. Tāpat ir ar mūsu acīm. Datorbrilles var palīdzēt gluži tāpat kā sauļošanās krēms.



Datorbrilles sastāv no īpaši izstrādātām lēcām ar pārklājumu, kas pasargā acis no ekrāniem raksturīgās zilās gaismas. Acis nogurst mazāk, tās ir pasargātas, uzlabojas arī pašsajūta.  Datorbrilles sargā tavas acis!



Kādi ir ieguvumi no datorbrillēm?




  • Uzlabojās acu spēja koncentrēties

  • Samazinās atspīdums un acs sasprindzinājums

  • Samazina risku iegūt datora redzes sindromu

  • Uzlabojās kopējā pašsajūta

  • Kvalitātīvāks miegs



BIEŽĀKĀS PROBLĒMAS ILGSTOŠI LIETOJOT EKRĀNUS:




  • Sausas un saspringušas acis. Visbiežāk sastopamā problēma, kam raksturīga dedzinoša un duroša sajūta acīs, kā arī apsārtums un kairinājums pret gaismu. Šie simptomi var novest pie datora redzes sindroma. Tam raksturīgas galvassāpes, neskaidra redze un sāpes sprandā.

  • Saraustīts miegs. Hārvarda universitātes pētnieki atklājuši, ka pavadot sešas stundas dienā pie dažādiem ekrāniem, miega cikls var nobīdīties un svārstīties līdz pat 3 stundām nekā ierasts. Tāpat ekrānu zilās gaismas starojums ievērojami samazina melatonīna hormonu, kurš ir vitāli nepieciešams kvalitatīvai iemigšanai.

  • Noguršas acis. Sausas acis un datora redzes sindroms nav vienīgās acu problēmas, kuras var rasties ilgtoši lietojot ekrānus. Nogurušas acis ir problēma ar kuru var nākties sakarties bieži. Tās izraisa grūtības koncentrēties darbam vai citām aktivitātēm.

  • Redzes problēmas.  Diemžēl brīdī, kad sāk ciest acis, redzes problēmas ir tikai laika jautājums. Ierasts, ka redze pasliktinās līdz ar vecumu, tomēr pārmerīga ekrānu lietošana šo procesu var paātrināt, kas bieži vien arī notiek. Tādēļ, ja darbs ar datoru ir ikdiena, ir jārīkojas laicīgi un jārupējas par savām acīm un redzi.


Citi pērk

Magnetic Insoles Brown 3.90€ Apavu zolītes ar magnētiem un masāžas elementiem
Himalaya Pimple Clear cream 20g 3.50€ Efektīvs krēms pret pūtītēm un ādas izsitumiem.
Glucosamin Spray 100ml 7.90€ Ķermeņa aerosols sāpošām locītavām un muskuļiem

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024