_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

URID DAL Sattva 500g

Urid Dal lēcas satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagātīgas ar proteīniem
Urid dal lēcas

Ražotājs: Sattva Foods Ltd, Indija

Iepakojums 500 g


Urid Dal lēcas satur maz tauku, daudz šķiedrvielu un bagātīgas ar proteīniem.

Urad dals nāk no Indijas, kur to kultivē kopš seniem laikiem. Urad dals ir gandrīz baltas pupiņas. Šis ir vismaigākais Dala paveids, izceļas ar neatkārtojamu aromātu, piemīt sildoša un piezemējoša iedarbība, sevišķi labi nomierina vatu, ja lieto mazās devās.

Šīs pupiņas satur divreiz vairāk olbaltumvielu nekā gaļa. Urad dals ļoti ieteicams veselībai, satur ļoti daudz barības vielu. Ieteicams cilvēkiem, kuri slimo ar cukura diabētu.

Lai uzlabotu pākšaugu izmantošanu un mazinātu gāzu veidošanos zarnās, jāpievieno naža galu Asafetidas, čili piparus vai ingveru.

Pagatavošanas recepte.

Mērce no Urad dala kašmiriešu gaumē. 4 porcijām nepieciešams: 1 tasīte Urad dala, 1 sīpols, 1 tomāts (vai tomātu pasta), ingvera gabaliņš (vai malts), 1 burkāns ½ tējkarote Gi sviesta, ¼ tējkarote sāls, šķipsniņa asafetidas, ¼ tējkarote kurkumas, ½ tējkarote KASHMIRI MIRCH MASALA.

Dalu nomazgā, aplej ar 2 litriem ūdens un uzvāra. Noputo, samazina liesmu un vāra apmēram 40 minūtes, kamēr mīkstas (var saspiest starp pirkstiem). Saglabā tik daudz ūdens, lai pupiņas nosegtas, bet pārējo ūdeni, ja tas nav iztvaikojis, nolej.

Kamēr dals vārās, uz pannas izkausē sviestu un apcep garšvielas: kuminu, kurkumu, koriandru, asafetidu un KASHMIRI MIRCH MASALA. Pievieno sīki sagrieztus sīpolus, tomātu bez mizas, ingveru, burkānu un visu cep uz straujas uguns, nepārtraukti maisot līdz saturs iegūst zeltaini brūnu krāsu.

Apceptos dārzeņus un garšvielas pievieno kastrolī ar vārītajām pupiņām. Pievieno sāli, samaisa un vēl 2 minūtes turpina vārīt. Var pasniegt ar pankūkām vai rīsiem.

LABU APETĪTI!



 

Citi pērk

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024