_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Cinnamon sticks

Kanēlis ir mangāna, dzelzs un kalcija avots
Kanēlis ir aromātiska garšviela ar ļoti intensīvu aromātu. Tai ir salda, pikanta, nedaudz dedzinoša garša. Kanēlis ir mangāna, dzelzs un kalcija avots

Kanēlis veselībai:

Kanēļa koka mizai piemīt daudzējādas ārstnieciskas īpašības. Kanēlim piemīt antiseptiskas, urīndzenošas, attīrošas, pretmikrobu un stimulējošas īpašības. Normalizē kuņģa un zarnu trakta darbību, var kalpot kā drudzi mazinošs, atkrēpojošs un pretsāpju līdzeklis. Kanēļa eļļa ir labs pretcērmju līdzeklis, kopā ar medu palīdz pret ēdi, var, atkarībā no lietošanas intensitātes, nomierināt vai stimulēt nervu sistēmu. Palīdz arī, ja ir kukaiņu kodumi. 

Tiek uzskatīts arī, ka kanēļa smarža piepilda ķermeni un garu ar siltumu, novērš vientulības, sastinguma un baiļu sajūtas, pastiprina iedvesmu, rada mājīguma sajūtu

Kanēlis palīdz lielākajā daļā kuņģa–zarnu problēmu, lietojot kompleksi ir spējīgs pat tikt galā ar čūlu. Palīdz, ja ir cistīts, mēnešreižu aizkavēšanās, aknu saslimšanas. 

Austrumu medicīna augstu vērtē kanēļa sildošās īpašības, to kopā ar ingveru izmanto, lai ārstētu saaukstēšanos. Arī viduslaiku ārsti esot lietojuši kanēli, lai ārstētu klepu, aizsmakumu un rīkles iekaisumu. Arī šodien interesenti var izmēģināt šim nolūkam trīsreiz dienā apēst karoti medus, kam pievienota ceturtdaļtējkarote malta kanēļa.

Kanēlim piemīt arī konservējošas īpašības, jo kanēļaldehīds, kas ir kanēļa sastāvā, aizkavē dažādu baktēriju un sēnīšu augšanu.

Pret pinnēm gatavo medus un kanēļa masku, pievienojot tējkaroti malta kanēļa trīs ēdamkarotēm medus, savukārt matu stiprināšanai noder maska, ko pagatavo no siltas olīvu eļļas, kam pievienota ēdamkarote medus un tējkarote kanēļa.

Regulāra kanēļa lietošana uzturā var sekmēt holesterīna līmeņa normalizēšanos asinīs, saglabāt asinsvadu sieniņu elastīgumu.

Pētījumi liecina par kanēļa spēju stabilizēt cukura līmeni asinīs, kas netieši palīdz arī tiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekā svara.



Ražotājs: TRS, Indija

Iepakojums: 50g

 

Citi pērk

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024