_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Green Tea Matcha Lemon Yogi tea

Green Tea Matcha Lemon
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Zaļā tēja Matcha Lemon 2g N17

Zaļā tēja ir efektīvs antioksidants, tas nomāc brīvos radikāļus organismā un stiprina imūnsistēmu.

Sastāvdaļas: zaļā tēja * 53%, laims* 8%, lakrica *, citronzāle * 7%, citrona mirtes *, piparmētru *, melnie pipari *, sausā citrona sula * 2%, guarāna *, citronu eļļa *, citrona verbena *, citrona miza * (1%), ingvers *.

* videi draudzīgas ražošanas sertifikāts

Ir vismaz 9 iemesli, kāpēc jums vajadzētu dzert šo tēju:

1. Satur daudz antioksidantu.

Antioksidanti ir vielas un fermenti, kas ir atbildīgi par oksidācijas apkarošanu. Jo īpaši tie atjauno ādu un novērš vairākas bīstamas slimības.

Zinātnieki ir atklājuši, ka šeit ir 100 reizes vairāk epigallokatehīna (EGC) nekā jebkurā citā tējā. EGC ir četru galveno tējas katekīnu spēcīgākais antioksidants, 25–100 reizes spēcīgāks par C un E vitamīniem. No visiem antioksidantiem tas ir plaši pazīstams ar pretvēža īpašībām.

2. Nomierina

Jau vairāk nekā gadu tūkstoti ķīniešu taoisti un japāņu Zen budistu mūki ir izmantojuši zaļo tēju kā relaksējošu rīku, kas ļauj jums meditēt - un palikt „nomodā”. Mēs tagad zinām, ka šis augstais apziņas stāvoklis ir saistīts ar lapās esošajām aminoskābēm L - Tianin. L-Tianin stimulē alfa viļņu veidošanos smadzenēs, kas izraisa relaksāciju bez miegainības.

3. Uzlabo atmiņu un koncentrāciju

Vēl viens L-Theanine rezultāts ir dopamīna un serotonīna ražošana. Šīs vielas paaugstina garastāvokli, veicina atmiņas uzlabošanu un uzmanību.

4. Palielina enerģiju un izturību

Lai gan zaļā tēja mūs uzmundrina ar tajā esošo kofeīnu, esošais rezultāts ir enerģijas pieplūdums, pateicoties tam pašam L-Tianin. Enerģētiskā iedarbība var ilgt līdz sešām stundām, tomēr tā nav saistīta ar nervozitāti un hipertensiju. Tā ir laba, tīra enerģija!

5. Sadedzina kalorijas

Zaļā tēja Matcha paātrina vielmaiņu un palīdz organismam sadedzināt taukus aptuveni četras reizes ātrāk nekā parastā. Šajā spēlē nav nevienas blakusparādības (sirdsdarbības ātruma palielināšanās, augsts spiediens utt.).

6. Notīra ķermeni

Trīs nedēļas pēc tējas lapu savākšanas ķīniešu kamēlijas tiek apsegtas no saules gaismas. Tas noved pie ievērojama hlorofila pieauguma, kas ne tikai dod dzērienam skaistu spilgti zaļu krāsu, bet arī spēcīgi attīra, kas dabiski var izņemt smagos metālus un ķīmiskos toksīnus no organisma.

7. Nostiprina imūnsistēmu

Zaļās tējas katekīniem ir antibiotiku īpašības, kas atbalsta vispārējo veselību. Turklāt tikai viena kausa glāze nodrošina ievērojamu daudzumu kālija, A un C vitamīna, dzelzs, olbaltumvielu un kalcija.

8. Normalizē holesterīna līmeni

Zinātnieki precīzi nav pārliecināti, kā spēles normalizē holesterīna līmeni. Tomēr pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kas dzer šo tēju regulāri, ir zemāks sliktā holesterīna līmenis un augstāks labā holesterīna līmenis. Vīriešiem, kas dzer matcha zaļo tēju, ir mazāk nekā 11% mazāk sirds slimību nekā tie, kas to nedzer.

9. Viņam ir pārsteidzoša garša.

Tēja ir ne tikai noderīga, bet arī neparasti garšīga. Atšķirībā no daudzām citām tējām, kurām mēs bieži vēlamies pievienot cukuru, pienu, medu vai citronu, tēja ir salīdzinoši salda. Šo patiešām patīkami dzert.

Ieteikumi pagatavošanai: aplejiet ar 300 ml verdoša ūdens. Ļaujiet tējai pastāvēt 7 minūtes. Ja vēlaties, pēc garšas pievienojiet pienu, piena aizstājēju vai krējumu.

Citi pērk

Yogi tea Green Chai 4.90€ Zaļā tēja ar garšvielām
PASSION FRUIT Black Сeilon Tea Good Sign 50g 2.30€ Ceilonas Melnā tēja ar marakujas garšu
SOURSOP Ceilon Black Tea Good Sign 50g 2.50€ Ceilonas melnā tēja ar krēmābolu

TOP preces

MILK OOLONG Chinese Green Tea 3.90€ Ķīnas zaļā tēja
LEMONGRASS Ceilon Green Tea Good Sign 1.70€ Ceilonas zaļā tēja ar citronzāli
MASALA CHAI Assam Good Sign 75g 3.00€ Indijas melnās tējas Assam un garšvielu maisījums
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024