_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Māli Baltie (kosmētiskie)

Māli Baltie 100g
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Māli Baltie (kosmētiskie)

Baltais māls lieliski attīra un sausina ādu. Tas uzsūc sevī liekos ādas sāļus un sviedrus, atbrīvo no netīrumiem un attīra poras. Tas veicina baktericīdo iedarbību, tāpēc to var pievienot pretiekaisuma maskām un izmantot kopā ar antibakteriālajiem preparātiem. Sausinošais efekts ir labvēlīgs taukainai ādai, bet nemaz neder sausai ādai.

Māli ādas problēmu risināšanai:

Psoriāzei – mālus sajauc 1:1 ar rupjo sāli un pievieno ūdeni līdz veidojas krējuma veida konstitences pasta. Lieto kā apliekamos slimajām vietām.

Ekzēmas – labi palīdz regulāras māla maskas no mālu pastas (māls + ūdens) un mālu vannas.

Dažādi iekaisumi - māli lieliski palīdz gandrīz visu ādas iekaisumu gadījumos. Liek aplikācijas – māla pastu (māls + ūdens), ko cieši pārsedz ar siltu, mitru drānu vai vairākkārtīgu marli. Šādu aplikāciju nomaina, kad tā gandrīz izžuvusi un atkārto vēlreiz. Procedūra ilgst kādu stundu. Var uzlikt uz nakti vai pirms naktsmiega, bet tad pa virsu jāliek arī plēvīte, lai māls neizžūst. 

Herpes - herpes vietām uzliek mālu un asinzāles uzlējuma maisījumu. Šo maisījumu var papildināt ap propolisu. Maisījums samazinās pūtītes šķidrumu, tiks sausināta un dezinficēta āda. Novērsīs niezi un apsārtumu.

Rētaudi - pēc operācijas, kad brūces sadzijušas, mālu kompreses ir ļoti noderīgas, lai rētaudi izlīdzinātos un būtu mīkstāki.

Taukainai un problemātiska tipa sejas ādai māla maskas lieliski palīdzēs līdzsvarot tauku sekrētu darbību, sašaurinās poras, uzsūks liekos ādas taukus, mazinās alerģisku reakciju un kairinājumu izpausmes un bagātinās ādu ar organismam nepieciešamām vielām. Uzlabos ādas vispārējo izskatu. 



Lietošana:




  • Maskas: vienkāršas maskas pagatavošanai izmanto mālus un ūdeni. Ūdens vietā var likt, piemēram, zāļu tējas: asinszāles vai kumelīšu. Var sagatavot masku ar medu, citronsulu vai ābolu etiķi. Šo masku īpaši iesaka taukainai ādai un pinnēm. Nobriedušai un sausai ādai ieteicams mālus sajaukt ar zaļā gurķa, burkānu sulu, biezpienu vai olīveļļu.

  • Mālu vannas: vannai ieteicams izmantot pusi glāzi ar māliem. Uzreiz pēc vannas ieteicams nenosusināt ādu dvielī, bet ietīties dvielī un apgulties.

  • Matu mazgāšanai: sajauc mālus ar ūdeni, līdz izveidojas pasta. Uzklāj šo masu matos un kārtīgi iemasē. Uzgaidi 5-10 minūtes un izmazgā.

  • Siltā komprese: sagatavot masku un uzklāj uz nepieciešamajām vietām (locītavas, muskuļi, kakls, piere, ausis utt.), masku ietin siltā, mitrā dvielītī.

  • Māls pirtī: Vislabāk māli iedarbojas, ja tos savieno ar pirts procedūru. Procedūras laikā iesmērējot ķermeni ar māliem un atgriežoties karsētavā, mālu iedarbību var paildzināt, jo tie neizžūst. Veiciet pašmasāžu, ļaujot dziļāk un vairāk ādai izmantot mālos esošo mikro- un makroelementu iedarbību. Māli izlīdzina ādas nelīdzenumus un ļoti labi noņem nepatīkamus ķermeņa aromātus. Tie attīra ādu no šlakvielām un sārņiem. Regulāras šādas procedūtas – vienu reizi nedēļā – mazinās arī celulītu.



Ražotājs: Medikomed, Krievija

Iepakojums: 100 g


Citi pērk

ROSE HERBALS Face Mask 7.00€ Pulverveida Rozes maska nodrošina aizsardzību nobriedušai, sausai un jutīgai ādai
SANDAL HERBALS Face Mask 1.70€ Pulverveida Sandala maska sejai tonizē, atsvaidzina, neitralizē toksīnus
MULTANI HERBALS Face Mask 7.00€ Pulverveida Māla maska ādas attaukošanai un izlīdzināšanai

TOP preces

INDIAN HENNA CONE BROWN 1.90€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
INDIAN HENNA CONE BLACK 2.50€ Hennas pasta dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehndi. Melna
INDIAN HENNA CONE BROWN x12 20.00€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024