_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

VATIKA COCONUT SHAMPOO 400ml

VATIKA šampūns ar kokosriekstu - apjoms un blīvums
Kods: 4882 7.90
VATIKA COCONUT SHAMPOO 400ml
VATIKA KOKONSRIEKSTU ŠAMPŪNS 400ml

Dabur Vatika matu šampūns ar kokosriekstu eļļu, rīcineļļu un hennu palīdz palielināt matu apjomu un biezumu. Baro, mitrina, padara maigus. Šampūns, kas bagātināts ar kokosriekstu eļļu, rīcineļļu un hennas ekstraktu ir īpaši piemērots plāniem, maigiem, vājiem matiem. Kokosrieksti baro, spēcina matus, mitrina, atdzīvina, henna piešķir spīdumu. Izbaudiet spēcīgākus, maigākus un spīdīgākus matus.

AKTĪVIE KOMPONENTI


KOKOSRIEKSTU EĻĻA

Stiprina un baro matus, atjauno matu struktūru. Šī eļļa ir bagāta ar piesātinātajām taukskābēm, galvenokārt laurīnskābi. Ir pierādīts, ka, pateicoties šai skābei, eļļa iesūcas dziļi matu struktūrā. Turklāt laurīnskābei piemīt antibakteriālas un reģenerējošas īpašības. Linolskābe, kas ir eļļas sastāvā, aizsargā matus no mitruma zuduma, piešķir matiem elastību un veselīgu spīdumu. Tāpat kokosriekstu eļļas sastāvā ietilpst keratīns, kas aizsargā matus no bojājumiem un negatīviem ārējiem faktoriem; dabīgie antioksidanti, kas uzlabo asinsriti un šūnu atjaunošanos un padara matus zīdainus un veselīgu izskatu, kā arī dabisks mitrinātājs – hialuronskābe.

RĪCINEĻĻA

Pārklāj matu saknes un pašus matus, veidojot aizsargslāni un novēršot mitruma zudumu, stimulē asinsriti galvas ādā, paātrina jaunu matu augšanu. Rīcineļļas pamatā ir ricinoleīnskābe, palmitīnskābe, oleīnskābe, stearīnskābe un linolskābe. Tas satur daudz vitamīnu A un E, minerālvielas. Pateicoties šim sastāvam, rīcineļļa labvēlīgi ietekmē matus, atjaunojot to struktūru, mitrinot, uzlabojot augšanu, aktivizējot kolagēna sintēzi, novēršot matu galu šķelšanos, novēršot lūšanu un piešķirot spīdumu. Produkts veido aizsargplēvi uz galvas ādas virsmas un lokām, kas pasargā tās no saules gaismas, temperatūras galējībām un citām ārējām ietekmēm.

HENNA

Piemīt spēcīgas pretsēnīšu un savelkošas īpašības, stiprina matu folikulus, attīra galvas ādu. Hennai piemīt unikāla īpašība aptvert matu struktūru, izveidot aizsargkārtu, nogludināt matu zvīņas, piešķirt matiem apjomu un spīdumu. Dabiskā henna var stiprināt cirtas. Henna baro tos no iekšpuses, nostiprinot matu folikulus. Tātad cirtas pēc tā lietošanas kļūst biezas un spēcīgas. Viņi pārstāj šķelties un izskatās koptāki.

Lietošana: uzklāt uz mitriem matiem un galvas ādas un rūpīgi izskalojiet. Piemērots ikdienas lietošanai.

Sastāvs: ūdens , Sodium Laureth sulfate, Parfum, Lawsonia inermis (Henna) leaf extract, Hidrolyzed Vegetable protein, Sodium Hydroxide, Ricinus communis (Castor) seed oil, Citric acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride.



Tilpums: 400 ml

Ražotājs: DABUR, Indija

Citi pērk

VATIKA EGG PROTEIN SHAMPOO 400ml 7.50€ Šampūns "Egg Protein" - matu atjaunošanai
Dabur Amla JASMINE Hair Oil 5.90€ Amlas eļļa matiem ar Jasmīnu aromātu
INDIAN HENNA LIGHT BROWN 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa. Gaiši brūns

TOP preces

INDIAN HENNA DARK BROWN 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa TUMŠI BRŪNS
INDIAN HENNA NATURAL 4.50€ Indijas Hennas pulveris – krāsošanai, matu atjaunošanai un kondicionēšanai
INDIAN HENNA BROWN 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa. Brūns
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024