_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

L'Arganic Argan&Shea Butter AKCIJA -50%

Argana eļļa + Ši sviests
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Parastā cena: 6.50 EUR

Ieteicams līdz: 31.12.2024


Argana eļļa + Ši sviests sausai ādai 

Ražotājs
: NATURA HOUSE, Itālija.

Iepakojums: 30ml

Ērts, kompakts iepakojums

L'Arganic sviests ir bagātināts ar argana eļļu, šī sviestu, E vitamīnu, sniedz dziļu un ilgstošu mitrinošu iedarbību, atjauno, nostiprina ādu, atjauno ādas hidrolipīdu barjeru, aizsargā ādu no izžūšanas.

Šī sviests Iegūts ar aukstās presēšanas metodi no Šī sviestu iegūst no Butyrospermum Parkii koka augļu kodoliem un tam piemīt izcilas barojošas, atjaunojošas un dziedinošas īpašības.

Tas satur A, E un F vitamīnus, tas mīkstina sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē.

Āfrikā šī sviestu dēvē par sieviešu zeltu - tas ir neatsverams līdzeklis matu kopšanā, novēršot blaugznas, veicinot matu augšanu (nelielu daudzumu iemasē galvas ādā 30 minūtes pirms mazgāšanas),jaundzimušo, zīdaiņu un bērnu kopšanā (lieliski ārstē autiņbiksīšu izsutumus, aizsargā ādu un novērš iekaisumu rašanos), kā arī izcila piedeva sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļiem- lūpu balzamiem (pamēģini pagatavot!), ķermeņa sviestiem (sajauc 50% šī sviesta ar 50% savas iecienītākās eļļas un pievieno mazliet ēterisko eļļu). Ļoti sausas, sasprēgājušas, sakairinātas ādas vai lūpu gadījumā izmanto tīru, nerafinētu šī sviestu- tas dabiski atjaunos ādu un padarīs to atkal skaistu!

Dzelzkoka eļļa jeb marokāņu „zelta šķidrumam” piemīt unikālas īpašības: visaugstākā vitamīnu E, F, A koncentrācija no visām augu eļļām, kuras stimulē šūnu atjaunošanos un aktivizē audu elpošanas procesus, veicinot skābekļa nonākšanu ādā.

Eļļa satur unikālu E vitamīna koncentrāciju, lieliski neitralizē brīvo radikāļu ietekmi un sargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības, ir dabīgs ultravioleto staru aizsargs, satur augstu nepiesātināto taukskābju līmeni ieskaitot linolēnskābi (Omega 6), kuras aizsargā un atjauno ādu.

Argana eļļa ir apbrīnojams un ideāls līdzeklis pret novecošanu. Dziļi mitrina, mīkstina un baro sejas un ķermeņa ādu. Eļļas lietošanas rezultātā ievērojami samazinās krunku dziļums, āda kļūst gludāka un elastīgāka.

Eļļa veicina strauju iekaisuma novēršanu, samazina apsārtumu pēc saules apdeguma, atjauno ievainotu ādu, veicina ādas pigmentu un iekaisuma pazīmju  likvidēšanu, sausumu un ādas lobīšanos.

Dažas minūtes pēc uzklāšanas ātri uzsūcas un padara ādu zīdainu, maigu, bet ne taukainu. Lieto arī bojātu matu atjaunošanai un nagu nostiprināšanai.

Lietošana: Uzklājiet uz tīras, sausas ādas, iemasējiet. 

Sastāvs: Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

 

Citi pērk

Himalaya Moisturizing Aloe Vera Face Wash AKCIJA-35% 2.92€ Mitrinošs, alveju saturošs sejas mazgāšanas līdzeklis
Himalaya Nourishing Lip Balm 10g AKCIJA -30% 1.85€ Barojošs lūpu balzams
Simply Rose Eye-Contor cream Natura House AKCIJA -50% 5.75€ Maigs liftinga krēms acu kontūrai

TOP preces

Rose Water TRS 190ml 2.50€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Nourishing Lip Balm Himalaya 2.35€ Barojošs Lūpu balzams
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024