_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Himalayan Salt Block Cooking plate

Sāls plāksnes ēdienu pagatavošanai, servēšanai

Izmērs: 300 x 200 x 50mm.

Svars: 6.5 - 7 kg.

Sāls plāksnes no himalaju rozā sāls priekš produktu pagatavošanas un galda servēšanas.

Garšīgi, Veselīgi un Skaisti!!! Gardēžiem un restorāniem!




Himalaju sāls plāksne priekš produktu cepšanas un galda servēšanas – radoša un interesanta ideja pagatavot vai servēt gatavu ēdienu.



Paplašiniet savas kulinārijas iespēju robežas, pārsteidziet savus tuviniekus un draugus – Jūsu kulinārijas šedevru pagatavošana uz šādas plāksnes ir pavisam vienkārša.



Ar sāls plāksnes palīdzību Jūs varēsiet pagatavot – gaļu, zivis, jūras veltes, vistu, dārzeņus.



Sāls plāksne priekš cepšanas iztur augstu temperatūru, līdz 800 grādiem, tāpēc to var izmantot priekš gāzes, elektriskajām plītīm vai griliem. Var arī plāksni sasildīt cepeškrāsnī un gatavot uz tās 30 – 40 min. garumā tieši uz galda, novietojot to uz koka palikņa, pārsteigtu viesu acu priekšā.



Šādā veidā sagatavots ēdiens saglabās tā dabisko garšu. Cepjot ēdienu uz sāls plāksnes, tā piedos vērtīgākos minerālus Jūsu ēdienam. Ēdienu pagatavošanas process uz sāls plāksnes vairāk atgādina gardēža rituālu. Tas ir interesants, radošs paņēmiens delikatešu pagatavošanai.



Tāpat var cept gaļu un citus produktus, novietojot tādu sāls plāksni uz grila, gāzes prīmusa vasarnīcā, brīvā dabā. Produktus iepriekš nav jāsāla. Cept vajag izmantojot nelielu daudzumu augu eļļas.



Tīrīt sāls plāksni pēc cepšanas ir viegli – atdzesējot to līdz istabas temperatūrai, noslaucīt to ar mitru kokvilnas drānu.



Sāls plāksne priekš cepšanas vienmēr ir sterila – sāls nogalina baktērijas.



Uz sāls plāksnes ir viegli cept gaļu, zivis, jūras veltes, dārzeņus.

Viegli tīrīt – vienkārši noslaukiet plāksni ar mitru kokvilnas drānu.

Produkti nav jāsāla! Jūsu produkti paši uzņems nepieciešamo sāls daudzumu.

Sāls plāksne vienmēr ir sterila – sāls nogalina baktērijas.

Nekādas piedegšanas smakas, nekādu dūmu cepot.

Plāksne no Himalaju rozā sāls ilgi notur kā siltumu, tā arī aukstumu. Jūs varēsiet pasniegt uz galda pagatavotos produktus un saglabāt tos karstus stundas garumā! Sāls plāksnes var izmantot izsmalcinātai ēdienu servēšanai. Atdzesējiet to saldēšanas kamerā un skaisti servējiet uz tās virsmas marinētus dārzeņus, sieru, dārzeņu salātus, karpačo vai suši. Var pat servēt arbūza vai melones šķēlītes vai saldējuma bumbiņas uz aukstas sāls plāksnes. Vieglas sāls notis saldajā ēdienā – tas ir neaprakstāmi.

Pagatavoti šādā veidā produkti saglabā dabisku garšu. Cepjot ēdienu uz sāls plāksnes, tā piedos vērtīgākos minerālus Jūsu ēdienam. Pagatavot var arī bez papildus garšvielām. Ēdiens sanāks sulīgs un piesātināts ar vērtīgām minerālvielām.

Sāls plāksnes var salikt vairākas kopā, lai palielinātu cepšanas platību produktu pagatavošanai.

Uzsildiet sāls plāksni priekš cepšanas uz plīts, grila vai cepeškrāsnī 15 – 20 min, un Jūs jau varēsiet cept gaļu, zivis, jūras veltes  vai dārzeņus!



Sasildiet plāksni uz nelielas uguns 15 – 20min. Optimālā temperatūra 190 – 200 C°. Plāksnes gatavību cepšanai var viegli pārbaudīt ar pilīti ūdens – ūdenim momentāli ir jāizgaro. Svarīgi ir pakāpeniski plāksni uzsildīt, it īpaši pirms pirmām lietošanām. Straujas temperatūras svārstības var novest pie plaisām.

Gaļu, zivis, jūras veltes vai dārzeņus jāsagriež 1.5 – 2 cm biezās šķēlītēs, sasmērē ar augu eļļu un pievieno mīļākās garšvielas. Nesālīt! Tas ir ērti, tā kā produkti paši uzņems nepieciešamo sāls daudzumu.  

Sāls plāksnes stipri uzsildīto virsmu sasmērē ar augu eļļu un sāk cepšanu.

Cep līdz vieglai garoziņai -  tā ir optimala vidējas pakāpes uzcepšana. Gaļa paliek iekšpusē viegli rozā, bet sula caurspīdīga. No pagatavošanas ilguma ir atkarīga izcepšanas pakāpe.

Nokalpojušās sāls plāksnes var sasmalcināt un izmantot kā parastu sāli.


Citi pērk

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu

TOP preces

Shungite 500g 6.90€ Šungīts, dabas minerāls - ūdens aktivētājs
INDIAN SOAPNUT POWDER 9.30€ Ekoloģiski tīro ziepju riekstu čaulas satur saponīnu, kas ir dabiskas ziepes
Oil Burner MINI CACTUS 8.2cm 3.50€ Aromalampa Kaкtuss mini. Augstums - 8.2cm
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024