_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Ganesh Staue Soapstone 10cmx8cm

Ganeša figūriņa, ziepjakmens
Kods: 9967 14.50
Ganesh Staue sand stone 10cmx8cm
Ganeša figūriņa

Roku darbs

Materiāls: ziepjakmens

Izmers: 10cmx8cm 


Izcelsmes valsts: Indija

Ganešs ir indiešu, drīzāk, hinduistu dievs, kas atpazīstams kā mīlīgs zilonītis, skaistām acīm, cilvēka rokām un dejojot uz vienas kājas. Veiksmes un gudrības dievs. Dievu Šivas un Pārvatī dēls. Ganešu attēlo kā būtni ar cilvēka ķermeni, ziloņa galvu, četrām vai sešām rokām. Ziloņa snuķis, ar kuru dzīvnieks var pacelt gan lielus, gan mazus priekšmetus, simbolizē domāšanu.

Ganešam viens ilknis ir nolauzts, kas simbolizē dualitātes pārvarēšanu (piemēram, starp pasauli un Dievu). Savās rokās viņš tur nolauzto ilkni, cirvi (simbolizē cirvi, ar kuru Dievs pārcērt saites, kas sien cilvēku pie pasaules), virvi (simbolizē saiti, ar kuru Dievs piesaista cilvēku pie sevis) un rīsu lauku (simbolizē pārtiku). Par to, kādēļ Ganešam viens ilknis ir nolauzts, vēsta vairāki mīti. Vienā no tiem stāstīts, ka Ganeša cīnījās ar milzi. Viņš nolauza savu burvju ilkni un meta to milzim. Milzis pārvērtās par peli, uz kuras Ganeša turpmāk pārvietojas pa pasauli.

  • Interesanta ir šīs ziloņu dievības funkcija - būtībā tas ir vislabākais talismans! Tas rūpējas, lai visi sliktie apstākļi no mūsu ceļa tiktu aizvākti.


 Ganeša ir viena no mīļākajām un godājamākajām dievībām Indijā. Gudrības un labklājības, kā arī prieka, laimes un veiksmes Dievs.

Ganešas mājas atrašanās vieta - Ganeša statuja ir ļoti labvēlīga, lai to turētu mājās. Pēc Vastu (arhitektūras zinātne) teiktā, mājas ziemeļaustrumu daļa ir labākā vieta, kur novietot šo dievību.


Ganešam ir savs veids, kā nelabvēlīgus apstākļus "salabot". Tā, piemēram, tas nepalīdzēs saglābt attiecības, ja tās pēc savas būtības ir sliktas un dara Tev pāri. Nē, viņš rīkosies un nāks palīgā daudz gudrāk - atrodot Tev jaunas, daudz laimīgākas vietā! Tāpēc skandējot mantras Ganešam vai saucot to palīgā, padomā, kādas varētu būt sekas..



Ganešs ir cīnītājs, bet ne dēļ pašas dzīves cīņas kā tādas. Vienreiz jau cīņā viņš zaudēja savu galvu, tāpēc tā tika aizstāta ar ziloņa un tāpēc viņš izskatās tagad tāds. Simboliski tas nozīmē - dari ko darīdams, nezaudē galvu! Visi apstākļi reiz nokārtosies, mēs varam (kopā ar Ganešu) pār tiem valdīt!

Ar Ganešu Tu atradīsi jaunus ceļus, kā tikt ārā no problēmām. Viņš vienkārši ir pārliecināts (un Tu arī līdz ar viņi), ka tādi ceļi pastāv, lai vai kas notiktu!

Citi pērk

Oil Burner Abstract Navy 7.90€ Aromalampa Abstrakta Tumši zila
Jini Chirag - Bronze Aladdin Lamp 21x8x13 cm M 49.00€ Bronze Aladdin Lamp

TOP preces

Shungite 500g 6.90€ Šungīts, dabas minerāls - ūdens aktivētājs
INDIAN SOAPNUT POWDER 9.30€ Ekoloģiski tīro ziepju riekstu čaulas satur saponīnu, kas ir dabiskas ziepes
Oil Burner MINI CACTUS 8.2cm 3.50€ Aromalampa Kaкtuss mini. Augstums - 8.2cm
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024