_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Golden Ganesha

Golden Ganesha
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Arabesk Golden Ganesha 8cm

Ar Ganešu Tu atradīsi jaunus ceļus, kā tikt ārā no problēmām. Viņš vienkārši ir pārliecināts (un Tu arī līdz ar viņi), ka tādi ceļi pastāv, lai vai kas notiktu! Ganēša ir viena no visvairāk zināmajām un pielūgtajām hinduisma dievībām.

Tā kā Ganēšam piemīt gudrība, to uzskata par intelektuāļu, baņķieru, rakstvežu un rakstnieku dievu.


Ieklausies šajā vienkāršajā Ganešam veltītajā mantrā.

Kad ap sirdi pavisam grūti un šķiet, visa pasaule sazvērējusies pret Tevi, paturi Ganeša figūriņu sev prātā, piemiedz viņam ar aci, atceros šo mantru un viss!! Palaid vaļā savas problēmas, tās atšķetināsies, ja vien sāksiet abi pie tām piestrādāt.



Saukts arī par Ganapati, Gajanana, Vinajaka, Vighnaradža u.c., viegli atpazīstams ar savu ziloņa galvu. Viņa vārds nozīmē gan "Ļaužu dievs", gan arī "Ganu dievs" (Gani - Šivas kareivji). Ganēša ir ļaužu dievs, jo atšķirībā no panteona augstākajām dievībām, kuras pielūdz brahmaņi, vienkāršā ziloņdievība ir piemērota visām šķirām un kastām. Uzskatīts par veiksmes, zināšanu un problēmu pārvarēšanas dievu, taču spēj arī radīt problēmas, ja cilvēki ir kļuvuši pārāk ambiciozi un seko negatīvām vēlmēm. Tāpēc tradicionāli tiek pielūgts pirms visu projektu uzsākšanas. Hinduisma ceremonijas sākas ar Ganēšam veltītu lūgsnu. Tā kā Ganēšam piemīt gudrība, to uzskata par intelektuāļu, baņķieru, rakstvežu un rakstnieku dievu.

Hinduisms Purānu rakstos vairāk uzsver Ganēšas pozitīvos aspektus, kamēr Budisms izceļ viņa negatīvo un tantrisko aspektu. Ganēša valda pasaulē, kurā veiksmi var sasniegt pārvarot šķēršļus. Kā šķēršļu dievs, Ganēša vai nu traucē cilvēku plāniem, kas ir negatīvs aspekts, vai arī tos likvidē, kas ir pozitīvs aspekts. Ganēša likvidē problēmas, un vienlaikus rada tās, ja netiek pienācīgi apmierināts ar lūgsnām un ziedojumiem. Viņš valda pār mantiskajām un garīgajām vērtībām. Viņš sargā mājas slieksni no ļaunuma, tāpēc Ganēšas attēls Indijā bieži sastopams virs ēku ieejām un uz slēdzenēm. Ganēšas skulptūriņu mājās parasti novieto dienvidu pusē, no kuras nāk dēmoni, un no kuriem Ganēša aizsargā māju.

Galvenais Ganēšas pielūdzēju mērķis ir sasniegt veiksmi. Ticīgo mērķi ir praktiski un pasaulīgi. Kultā uzsvaru liek uz pareizu rituāla veikšanu, lai panāktu vēlami pozitīvo dievības reakciju.

 

Citi pērk

Himalayan Salt Lamp - Oil Diffuser 2kg 24.50€ Himalaju sāls lampa - eļļas difuzors
Himalayan Salt Lamp Pyramid 2 kg 39.90€ Himalaju kalnu sāls lampa Jūsu labsajūtai
Grāmata Mājas harmonija Vastu šastra 11.00€ Šī grāmata ir mūsdienīgs praktisks ceļvedis dzīvojamās un darba telpas būvniecībā un iekārtošanā

TOP preces

Shungite 500g 6.90€ Šungīts, dabas minerāls - ūdens aktivētājs
INDIAN SOAPNUT POWDER 9.30€ Ekoloģiski tīro ziepju riekstu čaulas satur saponīnu, kas ir dabiskas ziepes
Oil Burner MINI CACTUS 8.2cm 3.50€ Aromalampa Kaкtuss mini. Augstums - 8.2cm
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024