_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

NONI Plus AKCIJA -70%

Imunitātei, enerģijai, labam garastāvoklim!
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Parastā cena: 12.00 EUR 

Ieteicams līdz: 04.2021

Izcelsmes valsts: Indija

Iepakojums: 500 ml


NONI PLUS - Imunitātei, enerģijai, labam garastāvoklim!

Šķidrs uztura bagātinātājs ar augiem

Viens no galvenajiem NONI PLUS komponentiem: Guduchi (Tinospora cordifolia)


Augam ir imūnstimulējoša, pretmikrobu, žulti dzenoša, pretiekaisuma, spazmolītiska, asinsspiedienu samazinoša, pretalerģiska un adaptogēna iedarbība, anksiolītiska un stresu samazinoša iedarbība.

Ķermeņa detokss*

Antioksidantu avots un pretiekaisuma darbība*


Samazina holesterīna līmeni *

Stimulē imūnsistēmu *

Nervu sistēmas aizsardzība*

Uzlabo intelektuālās spējas *

Ieteicams lietot arī atveseļošanās periodā pēc ilgām un nopietnām slimībām.

Tinospora cordifolia jeb guduči - daudzgadīgs ložņājošs augs ar gaiši brūnu mizu, sulīgām lapām, kas deva tai arī nosaukumu, dzeltenzaļi ziedi un oranžsarkani augļi.

Guduči ir augs, kas turpina augt, pat tad, ja tiek izrauts no zemes, uzņemot enerģiju no pieciem pirmelementiem, no kuriem sastāv apkārtējā vide. Tieši šī iemesla dēļ tas nereti tiek saukts par amritu jeb “deivišķo nektāru”, kas ir sanskrita vārds nemirstībai. Indijā guduči uzskata par augu, kas spēj dot dzīvību, tas iznīcina toksīnus un atjaunojoši iedarbojas uz ķermeni. Augam piemīt barojošas īpašības, pateicoties kurām, tas ir piemērots lietošanai pie drudža, saaukstēšanās laikā un pie dažādām infekciju saslimšanām. Ājurvēdā to uzskata par vienu no spēcīgākajiem augiem, ja ir vāja imunitāte, tas palielina pozitīvo enerģiju spēku izsīkuma gadījumos un pie hroniskā noguruma sindroma.

NONI PLUS palīdz jums uzsākt organisma tīrīšanas mehānismu

1. Metabolisma iekustināšana

Svara zaudēšanas process notiks metabolisma normalizēšanas dēļ, nevis šķidruma vai muskuļu masas zaudēšanas dēļ.

2. Paaugstināta jutība pret insulīnu un leptīnu

Bada, sāta sajūta un cukura līmenis asinīs tiek kontrolēts hormonāli. Ir tādi hormoni kā leptins, glikagons, neiropeptīds Y, grelīns un citi, bet galvenais sāta un izsalkuma hormons ir insulīns! Ne papildu kalorijas un mazkustīgs dzīvesveids padara cilvēku aptaukojušos un slimu! Aptaukošanās nav vienkāršs kaloriju pārtēriņš, bet organisma līdzsvara traucējums.

3. Garastāvokļa uzlabošana un stresa samazināšana

Stresa ietekmē paaugstinās hormona kortizola līmenis, kas savukārt palielina glikozes līmeni asinīs un attiecīgi paaugstinās insulīna līmenis, kas saasina bada sajūtu. Gremošanas sistēma izslēdzas stresa laikā, tai nav pietiekami daudz laika, lai sagremotu un asimilētu pārtiku.

Tomēr, zaudējot svaru, cilvēks ierobežo sevi ar pārtiku, kas pats par sevi ir stress ķermenim. Ja palielina arī fizisko slodzi, stress palielinās dubultā.

4. Papildus uzņemtie vitamīni, minerālvielas, mikroelementi un fitonutrienti.

Kad jūs sadedzināt taukus no tauku šūnām, jūsu asinsrites sistēmā izdalās toksīni un citi nevajadzīgi piemaisījumi. Minerāli un mikroelementi pārvada toksīnus no audiem uz aknām, tad aknas pārveido un transportē šos toksīnus un dažādos veidos tiek izvadīti no organisma. Bez minerālvielām šī funkcija nedarbojas. Līdz ar kaloriju deficītu un uzturu mēs vairs nesaņemam pietiekamu daudzumu minerālvielu no pārtikas.

NONI PLUS ir speciāli pagatavots dzēriens ar dažādu augu piedevām, lai aktivizētu noni iedarbību. Noni plus ir Noni augļu, Amalaki, GudučiMethi, Jambolana, Kinno kombinācija, kas padara sulu par spēcīgu tonizējošu līdzekli ikdienas lietošanai. Noni sulu iegūst no mūžzaļa tropu auga, ko sauc par noni (plaši pazīstams kā Indijas zīdkoks), augļiem. Šā krūmāja dzimtene ir Dienvidu un Dienvidaustrumu Āzija un Klusā okeāna salas.

Pēc dr Manodža K. Ahudža no slimnīcas Fortis vārdiem, noni augļus jau gadu tūkstošiem izmanto imunitātes stiprināšanai un organisma detoksikācijai. Tie ir bagāti ar tādiem spēcīgiem antioksidantiem kā, piemēram, vitamīns C, vitamīns A, vitamīns B3 (niacīns) un dzelzi.

Šīs vielas ir katalizatori un mūsu organisma regulatori. Tādēļ, ja mūsu diētā tie izsīkst, organisms nefunkcionē pilnvērtīgi.

Medicīnas zinātņu doktore pediatre Mona Harisone no Baltimoras saka: "Man ir daudz pacientu, kuriem noni sula ir palīdzējusi, un daudziem cilvēkiem var šķist, ka notiek kaut kas maģisks, jo tā ietekmē daudzas organisma sistēmas".

Morinda-citrifolia-noni_herbals

Sastāvs (15ml): Tinospora cordifolia stiebra pulveris 125mg, amalaki (Emblica officinalis) ogu pulveris 125mg, grieķu trogonellas (Trigonella foenum-graecum) sēklu pulveris 125mg, Pterocarpus marsupium lapu pulveris 125mg, Jambolans (Syzygium cuminum) sēklu pulveris 125mg, noni (Morinda citrifolia) augļu biezenis 75mg.

Lietošana: lietot kā uztura bagātinātāju pa 1-2 ēd.karotēm (15 ml 30 ml) divas reizes dienā 15-20 minūtes pirms ēšanas, ja nepieciešams, var pievienot ūdeni.

Brīdinājums: nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. 

Ajūrvēdas līdzeklis NONI PLUS nav klasisks līdzeklis svara zaudēšanai. Tas nesatur psihoaktīvās vielas, kofeīnu, caurejas līdzekļus vai diurētikas sastāvdaļas, tas nestimulē centrālo nervu sistēmu un neizvada ūdeni no ķermeņa, tāpēc, lūdzu, negaidiet ātru svara zudumu!

* Lūdzu, ņemiet vērā! Iepriekš minētā informācija nevar aizstāt kvalificēta ārsta konsultāciju un nav medicīniska rakstura rekomendācija. Visas atsauces uz produkta sastāvdaļu īpašībām savāca un dokumentēja autoritatīvi avoti, un tās attiecas uz produkta sastāvdaļām, bet ne uz pašu produktu. 

Informācijas avoti:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7587696/

https://draxe.com/noni-juice/

http://food.ndtv.com/food-drinks/10-amazing-benefits-of-noni-juice-drink-up-1471362

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3967752/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3351229/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5282445/


Citi pērk

SUPERFOODS GOJI BERRY 10.50€ Godži ogas

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024