_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

CHYAWANPRASH Innoveda

Čavanpraš ar augstu safrāna un kanēļa saturu
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Innoveda Chyawanprash Special / Čavanpraš

Uztura bagātinātājs

Iepakojums: 500g

Ražotājs: INNOVEDA, Indija

• Augsts safrāna un kanēļa  saturs

• Izcila kvalitāte, 100% dabisks, nesatur konservantus

• Ļoti mīksta patīkama garša ar safrāna un kanēļa niansēm


Fresh Herbs - izgatavots no svaigiem augiem, bez ekstraktu pielietošanas!

Čavanpraš ir lielisks imunomodulators, uzlabo gremošanas sistēmas darbību, izvada toksīnus no organisma, tādā veidā to atjaunot un atveseļot. Šīm preparātam piemīt antibakteriāla aktivitāte. Labvelīgs hormonālai un reproduktīvai sistēmai. Produkts ieverojami uzlabo garastavokli un paaugstina dzives tonusu. Nesatur aromatizatorus un makslīgas piedevas.

Čavanprašs ir pats pazīstamākais un uzticību cienošs veselības toniks. Šis barojošais maisījums no senatnes saucas kā „nemirstības balzāms”. Izgatavošanas recepte pieder vēdiskajam gudrajam Čavanam. Šodien šo klasisko ajurvēdisko sastāvu izgatavo praktiski visas firmas, kas ražo ajuvedisko produkciju. Čavanpraša pamatkomponents ir amla (indijas ērkšķoga) – pats bagātākais C vitamīna avots dabā. C vitamīnu amlas sula satur 20 reizes vairāk nekā apelsīnu sula. Svarīgi atzīmēt čavanpraša antioksidanta īpašības, viņa spēju neitralizēt brīvos radikāļus, aizsargāt organismu no viņu kaitīgas ietekmes, ar to pašu palēnina vecošanas procesu un nodrošina dažādu slimību profilaksi. Jau gadsimtiem ilgi «Cavanprašs» tiek izmantots ka viens no efektivakajiem lidzekiem organisma imunsistemu aktivizešanai un tika uzskatits par dzivibas

eliksiru. Tam par godu tika saceretas himnas un tas ir pieminets daudzos senajos ajuvediskajos traktatos.

Pašreiz šis klasiskais ajurvediskais maisijums ir iekarojis milzigu popularitati visa pasaule! «Cavanprašs» — tas ir džems — salda masa ar garšvielu aromatu. 

Sastāvs:  ​gumijsveķu aigles sakne, premnas sakne, Indijas oroksila sakne, kokveida gmelinas sakne, stereospermas sakne,  sirdslapu sidas sakne, desmodijas sakne, urārijas sakne, savvaļas pupiņu sēklas, garā pipara augļi, tribuļa augļi, Indijas naktene, dzeltenaugļu naktenes sakne, pistācijas pangas, filantu laksti, vīnkoka augļi, leptodenija, Japānas staģes sakne, kaneļkoka miza, sirdslapu tinosporas stublājs, čebulu terminālijas augļi, dioskorejas sakneņi, puerārijas sakneņi, kurkumas sakneņi, zemesmandeles sakneņi, boerhāvijas sakne, mugurenes saknenis un sparģeļu sakne, kardamona augļi, baltā sandalkoka serde, ūdensrozes ziedi, puerārijas bumbulis, Indijas riekstkoka lapa, fritilārijas sakne un vitānijas sakne, pentatropša sēklas, emblikas augļi,  Gī sviests, sezamsēklu eļļa, cukurs, medus, bambusa lapas, Indijas lauru lapa, Indijas dzelzskoka ziedu putekšņlapa.

LietošanaPieaugušajiem 1-2 tējkarotes (5-10 g) divas reizes dienā. Bērniem ½-1 tējkarotes (2,5-5g) divas reizes dienā. Ieteicams lietot kopā ar pienu.

Ieteicams nepārsniegt rekomendējamo diennakts devu. Šis produkts nav domāts kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājs. 


Citi pērk

Turmeric&Ginger liquid extract Bioherba 50ml 7.90€ Kurkumas un Ingvera sinerģija, šķidrais augu ekstrakts
ASHWAGANDHA tablets Golden Chakra 9.90€ Ašvaganda ar dubultu spēku: ekstrakts + sakņu pulveris
Cordiceps extract 50ml 17.50€ Zelta kordiceps

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024