_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

AVOKADO EĻĻA

Regulāra avokado eļļas lietošana uzturā uzlabo garastāvokli, uzlabo darbaspējas, palielina vitalitāti
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Regulāra avokado eļļas lietošana uzturā uzlabo garastāvokli, uzlabo darbaspējas, palielina vitalitāti un tiek samazināts sirds asinsvadu saslimšanas risks.

Avokado eļļa ir viena no retajām eļļām, kas tiek iegūta no augļa mīkstuma nevis sēklas. Avokado augļiem noņem mizas un izņem sēklas, mīkstumus uzsilda, lai varētu atdalīt eļļu, izspiežot to ar eļļas presi vai atdalot ar centrifugēšanas metodi. Avokado eļļa vislielāko savu popularitāti ieguvusi kā skaistumkopšanas produkts, bet pēdējās desmitgadēs tā ir kļuvusi par ļoti iecienītu produktu slavenāko pasaules pavāru un gardēžu vidū. Un tas ir tāpēc, ka šī eļļa patiešām ir lieliska!

Avokado eļļa iegūta ar aukstās spiešanas metodi, ir zaļganā krāsā, ar izteiksmīgu aromātu un bagātīgu garšu, kurai raksturīgas avokado un sviesta garšas nianses. Avokado eļļa piemērota gan auksto, gan karsto ēdienu gatavošanai, jo tai ir auksts dūmošanas punkts ~ 250° C. Sevišķi labi avokado eļļa iederēsies ēdienos, kuru sastāvā ir avokado auglis, piemēram, salātos un aukstajās mērcēs.

Ļoti labi tā piestāvēs biezzupām un salātiem no tomātiem un mocarellas. Kā aukstā mērce tā piestāvēs pie tvaicētiem vai vārītiem dārzeņiem. Avokado eļļa ir lieliska pie svaigi ceptas gaišās maizes un izmantojama kā laba alternatīva sviestam, cepot kūkas. Avokado eļļa ir laba alternatīva extra virgin olīveļļai.

Avokado eļļas enerģētiskā vērtība pārsniedz gaļas un olu vērtību, bet tā tiek uzskatīta par diētisku produktu, un tāpēc tā ir pilnīgs veģetārās virtuves produkts.  Avokado eļļa akcentēs un izcels Jūsu gatavotā ēdiena garšu.

Avokado eļļa veselībai:

• Lietojot avokado, uzlabojas atmiņa un tiek mazināta sirds asinsvadu slimību un vēža rašanās.

• Avokado nesatur nevienu gramu holesterīna. Gluži pretēji, eļļa ietver vielas, kas noārda pārāk “slikto” holesterīnu, nesamazinot “labā” apjomu.

• Avokado sargā aknas no toksīniem, to var ēst grūtnieces, un Lielbritānijas pediatri iesaka to lietot pavisam mazu bērnu pārtikā kā pirmo barošanas piedevu. Auglis ir vitamīnu bagāts: tas satur 12 no 13 esošajiem vitamīniem.

• Regulāra avokado eļļa lietošana uzturā uzlabo garastāvokli, uzlabo darbaspējas, palielina vitalitāti un palīdz tikt galā ar psiho-emocionālajiem traucējumiem, piemēram, bezmiegu, galvas sāpes un tamlīdzīgi.

• Turklāt, tas uzlabo vīriešu potenci, novērš sievietes frigiditāti un dažos gadījumos ievērojami paaugstina auglību.

• To var viegli iekļaut grūtnieču, zīdītāju un bērnu uzturā.

Tā kā avokado eļļa bagātīgi satur bioloģiski aktīvās vielas – karotenoīdus, tokoferolus, hlorofilu, sterolus un dažādas taukskābes, tā veicina ādas aizsargspējas un veselību. Avokado eļļa var palīdzēt rūpēties par ādu pēc intensīvām saules peldēm, kā arī dažādu apsārtumu un iekaisumu gadījumā. Ir veikti pētījumi, kas liecina par avokado eļļas spējām veicināt ādas kalogēna šūnu atjaunošanos, palīdzot aizkavēt ādas novecošanas procesu.



Ražotājs: VERNOIL, Francija.

Tilpums: 250 ml


Citi pērk

WALNUT OIL VITA 12.50€ Valriekstu eļļa ir bagātīgs neaizvietojamās taukskābes Omega 3 avots

TOP preces

HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024