_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

CEDAR OIL

Sibīrijas Ciedru riekstu eļļa
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Sibīrijas Ciedru riekstu eļļa аuksti spiesta 

Izcelsmes valsts: Krievija

Ražotājs: Esta Vita, Igaunija

Iepakojums: 100ml


Ciedru riekstu eļļai piemīt lieliskas garšas īpašības, un šī eļļa viegli asimilējas cilvēka organismā. Uzturvielām un bioloģiski aktīvām vielām pārbagātā sastāva dēļ šī eļļa ir sevišķi ieteicama gavēņa laikā un veģetārajā uzturā.

Ciedru riekstu eļļai piemīt antioksidanta aktivitāte, tā palielina organisma pretestību pret vides nelabvēlīgiem faktoriem, veicina vielu maiņas normalizāciju, katalizē tauku izmantošanas procesus, aizkavē dermatītus un psoriāzi, paātrina rētu epitelizāciju.



Eļļa efektīva, ja trausli mati, nagi, matu izkrišana, blaugznu veidošanās; eļļa ļoti efektīva ādas novecošanas un vītuma profilaksei. Pastāvīga ciedru eļļas lietošana ļauj saglabāt jaunu, elastīgu un vingru ādu.



Kedr Pinus sibirica



Ciedru riekstu eļļas sastāvs 

Ciedru riekstu eļļa satur ļoti plašu cilvēka veselībai labvēlīgu elementu spektru, tai skaitā neaizstājamās polinepiesātinātās taukskābes OMEGA 3 un OMEGA 6, vitamīnus, mikroelementus un citas bioloģiski aktīvās vielas.




  • Vitamīni, kurus satur ciedru riekstu eļļa ir sekojoši: A, B1, B2, B3, E, D.

  • Mikro un makro elementi, kurus satur ciedru riekstu eļļa, ir: kālijs, kalcijs, nātrijs, magnijs, dzelzs, fosfors, mangāns, varš, jods, cinks, kobalts, silīcijs, molibdēns, vanādijs, bārijs, titāns, bors, stroncijs, niķelis, sudrabs, alva

  • Citas aktīvās vielas, kuras satur ciedru riekstu eļļa, ir: lecitīns, ēteriskās eļļas, aminoskābes.



Ciedru riekstu eļļas labvēlīgā ietekme uz veselību Vitamīni, neaizvietojamās taukskābes un minerālvielas ir svarīgi komponenti organisma dabīgo aizsarg spēju stiprināšanai, un tie nepieciešami normālai vielmaiņai. Regulāra ciedru riekstu eļļas lietošana ieteicama gan bērniem - augošā organisma stiprināšanai un attīstības veicināšanai, gan pieaugušajiem - veselības profilaksei un jaunības saglabāšanai. Ciedru riekstu eļļa ir dabīga alternatīva mākslīgo vitamīnu kompleksiem, turklāt šī eļļa satur organismam tik nepieciešamās OMEGA taukskābes, kuras parasti iesaka uzņemt zivju eļļas formā.

Lietošanas ieteikumi

Ciedru riekstu eļļu ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā pirms ēšanas. Šādu kursu iesaka turpināt 20 dienas un atkārtot vismaz 2 reizes gadā.

Bērniem ieteicamā deva ir 1 tējkarote dienā. Tā kā ciedru riekstu eļļa ir dabīgs pārtikas produkts, tai nav nekādu zināmu kontrindikāciju.

Ciedru riekstu eļļas izmantošana kulinārijā

Auksti spiesta ciedru riekstu eļļa ir viena no izcilākajām un retākajām gardēžu virtuves eļļām. Maigi zeltainajai eļļai piemīt viegla ciedru riekstu garša un aromāts. Vislabāk šī eļļa garšos pārlieta vai pievienota gataviem ēdieniem. It īpaši labi tā piestāvēs pie kartupeļu biezeņa, vārītām pupām un dažādām graudu putrām, aizvietojot kausētu sviestu. Pamēģiniet to pie avokado vai kazas siera kopā ar tikko ceptu maizi. Ciedru riekstu eļļa lieliski sader ar citronu sulu, veidojot smalku mērci, ko lietot pie grilētas zivs vai jūras veltēm. Tā būs bagātinoša piedeva biezeņzupām un neaizvietojama pesto sastāvdaļa.

 


Citi pērk

KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
COCONUT VIRGIN OIL Sattva 1L 17.90€ Auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir svaigs kokosriekstu aromāts un maiga kokosriekstu garša
American ALOE VERA JUICE 17.90€ Alvejas lapas sula

TOP preces

HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024