_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade

CHICK PEAS

Turcijas zirņi, augu olbaltumvielu avots
Kods: 3730 3.50
Heera Chick Peas 500g
Turcijas zirņi CHICK PEAS

Augu olbaltumvielu avots. Satur šķiedrvielas, kas uzlabo gremošanu. Nuts, turcijas zirņi jeb čana zirņi – pākšaugu dzimtas augs. Ļoti labs olbaltumvielu (24%), kalcija, fosfora, vitamīna A un B avots. Bagāts ar šķiedrvielām, kuras veicina gremošanu, labvēlīgi ietekmē sirds darbību, kā arī regulē cukura līmeni asinīs.



Turku zirņus lieto salātos, kūkās, braunijos, sautē, gatavo pastu un miltus, ko dēvē par nuta miltiem. Lai uzlabotu pākšaugu uzsūkšanos un samazinātu gāzu veidošanos zarnu graktā, nepieciešams pievienot naža galu asafetidas, arī čili piparus un ingveru. Ietekmē trīs došas: V+P-K-



Pagatavošanas recepte: Humuss. 4 porcijām nepieciešamās izejvielas: 400 g turku zirņu, 1 citrona sula, 7 ēdamkarotes olīveļļas Extra virgin, 2 ēdamkarotes maltu sinepju sēklu, ¼ tējkarote asafetidas, ½ tējkarote CHANA MASALA, ½ tējkarote maltu koriandra sēklu DHANIA POWDER, ½ tējkarote maltu ķimeņu sēklu, ½ tējkarote maltas paprikas.

Turku zirņus aplejiet ar ūdeni un obligāti iemērciet uz nakti! Nomazgājiet, aplejiet ar ūdeni un uzvāriet; vārīšanu turpiniet 1-1½ stundas uz plīts kastrolī vai 40 min ātrvārītājā, kamēr mīksti. 5 minūtes pirms gatavības pievienojiet sāli pēc garšas. Ūdeni, kas palicis pēc vārīšanas, nolejiet, apmēram pus tasītes atstājiet.

Zirņus saberiet blenderī, pievienojiet visas pārējās sastāvdaļas, izņemot olīveļļu. Maisiet, kamēr rodas viendabīga masa. Neieslēdzot blenderi un maisot, ar tievu strūkliņu pievienojiet eļļu. Ēdienam jāiegūst pastas konsistence, mazliet biezāka kā krējums. Pirms pasniegšanas ļaujiet apmēram stundu nogatavoties, uzkaisiet virsū pētersīļu zaļumus, papriku, mazliet olīveļļas. Labu apetīti!



Vegānu šokolādes brauniji no turku zirņiem

Sastāvdaļas:

  • 40ml turku zirņu (bez sāls)

  • 1 liels svaigs banāns

  • 1 olas aizvietotājs (1½ linsēklu + 3 tējkarotes ūdens. Pagaida 10-15 minūtes un gatavs)

  • 3 ēdamkarotes kakao

  • ¾ glāzes dateles (pirms tam 15 minūtes izmērcēt ūdenī)

  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta

  • ¾ glāzes sēkliņu maisījums ar ķirbju sēklām unvalriekstiem (vai rieksti pēc jūsu izvēles), plus ¼ glāzes virsiņai.

  • 2 ēdamkarotes koksriekstu skaidiņas

  • Kokosriekstu sviests cepšanai

  • šokolādes skaidiņas (var arī nebūt)


Pagatavošana


  1. Uzsilda cepeškrāsni uz 180 C. Virtuves kombainā vai blederī sakuļ turku zirņus, olas aizvietotāju, kakao pulveri, dateles, vaniļas ekstraktu līdz izveidojās vienmērīga masa.

  2. Iecilā ¾ glāzes riekstu, 1 tējkaroti kokosa skaidiņu (un, ja vēlās šokolādes skaidiņas). 20 x 20 cm lielu cepamā papīra loksni, kas ievietota cepamajā plātē nospricē ar kokosrikstu eļļu un iepilda mīklu. Pa virsu uzkaisa ¼ glāzes riekstus un 1 ēdamkaroti kokosa skaidiņu.

  3. Cep cepeškrāsnī 30 – 45 minūtes. Ļauj atdzist un sagriež 9 braunijos.


 Ražotājs: Heera P&B Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 500g

 

Citi pērk

SHAHI PANEER MASALA 3.50€ Garšvielu maisījums domāts Šahi panir pagatavošanai
Mangal CHANA MASALA 2.90€ Čana masala - garšvielu maisījums pupām, zirņiem, pupiņām

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -40% 0.90€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
ASAFETIDA 4.00€ Asafetida ir spēcīgs gremošanas uzlabošanas līdzeklis, novērš barības sablīvēšanašos gremošanas traktā un veicina izvadīšanu
CINNAMON POWDER 2.30€ Kanēlis veselībai un slaidai figūrai
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Банковские реквизиты:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Phytolab
Herbals Diet
Swanson
Natura House
Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2015