_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

KALA CHANA

Kala chana zirņi ar garšvielām
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

KALA CHANA zirņi ar garšvielām 

Uzturvielu ziņā kala chana zirņi ir visaugstvērtīgākie pākšaugi. Tie ir tik veselīgi, ka tos mēdz iekļaut pasaulē veselīgāko produktu sarakstu augšgalā. Turku zirņiem ir patīkama riekstu garša, tekstūra atgādina sviestu vai mīkstu pastu.

Par turku zirņiem var droši teikt – tas ir nevis veselīgs, bet pat ārstniecisks uzturs. Tos regulāri lietojot uzturā, normalizējas holesterīna līmenis, samazinās cukura līmenis asinīs, uzlabojas dzelzs rādītāji organismā un cilvēks jūtas enerģiskāks.

Turku zirņos esošās šķiedrvielas palīdz izvadīt no organisma lieko holesterīnu, kā arī kopumā ir lielisks profilakses līdzeklis dažādām gremošanas trakta slimībām.

Turku zirņi ir labs proteīna avots, tādēļ arī šos zirņus ļoti iecienījuši veģetārieši. Turklāt salīdzinājumā ar gaļu, turku zirņos ir krietni, krietni mazāk kaloriju un piesātināto taukskābju.

Tie ir arī ekselents mangāna avots. Mangāns ir būtiska minerālviela, kas palīdz organismam ražot enerģiju un antioksidantus- mūsu organisma aizsargus. Tikai viena tase turku zirņu satur teju 85% dienā nepieciešamās mangāna devas. Turku zirņi bagātīgi satur vēl vienu būtisku minerālvielu- dzelzi. Šis fakts īpaši jāliek aiz auss tieši mums, sievietēm, - menstruāciju laikā ēdienkartē jāiekļauj vairāk turku zirņu, tāpat arī barojot bērnu ar krūti. Šie zirņi jāgatavo arī mūsu strauji augošajiem bērniem, lai viņiem nepietrūktu enerģijas. Vēl pāris iemesli, kādēļ turku zirņi būtu īpaši ieteicami sievietēm - to sastāvā esošā fitoviela, vārdā saponīns, palīdz samazināt krūts vēža risku, pasargā no osteoporozes un samazina menopauzes izraisītos karstuma viļņus. Tā, lūk, dāmas, vesela virkne labu iemeslu, kādēļ jau šovakar pagatavot sev vakariņās salātus ar turku zirņiem!

Vēl viena brīnišķīga šo zirņu īpašība- tie palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs. Ja tev ir diabēts vai tikai aizdomīgi augsts cukura līmenis asins analīzēs, iekļauj ēdienkartē turku zirņus un jau pēc pāris nedēļām cukura līmenim vajadzētu normalizēties. Regulāra turku zirņu iekļaušana uzturā palīdz samazināt arī holesterīnu, sirds un asinsvadu slimību riskus.

To sastāvā esošās škiedrvielas palīdz nodrošināt organismam enerģiju un sāta sajūtu uz ilgu laiku, turklāt satur maz kaloriju (1 tase turku zirņu (160 grami) satur tikai 269 kalorijas). Līdz ar to šie pākšaugi ir lielisks produkts tiem, kas tievē un vēlas nomest lieko svaru, kā arī kopumā grib uzlabot savu veselības stāvokli un gūt no ēdiena pašu nepieciešamāko- enerģiju!

Šajā ēdienā apvienojās sastāvdaļu veselīgums ar īpašo garšu un aromātiskumu.

Sasildīšana: ielikt ar visu bundžu vārošā ūdenī 5 minūtes, izņemt, atvērt, samaisīt un pasniegt karstu.

Sastāvdaļas: tomāti (25%), melnie zirņi (16%), ūdens, kartupeļi,rafinēts sviests, kokvilnas eļļa, čilli, koriandra lapas, sāls, koriandrs, kumīns, ingvers, tamarinds, ķiploki, kanēlis, krustnagliņas, melnie pipari, asafoetīda.



Piemērots veģetāriešiem.



Pagatavošana : Uz plīts iegremdēt neatvērtu iepakojumu vārošā ūdenī uz 10-15 minūtēm. Pēctam ataisa vāciņu un gatavs ēšanai. Mikroviļņu krāsnī buņdžu atvērt un iebērt piemērotā traukā, sildīt 4-5minūtes. Pēctam samaisīt un gatavs ēšanai.



Ražotājs: Heera P&B Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 450g

 


Citi pērk

CRISPY SNACK Original 2.30€ Kraukšķīgas kviešu plāksnītes
CRISPY SNACK Garlic 2.30€ Kraukšķīgas kviešu plāksnītes ar dažādām garšām
Basmati Rice Steamed with Moong, Split Beans 300g 1.50€ Tvaicēti basmati rīsi ar mungo pupiņām un šķeltiem zirņiem

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024