Ražots: Hamdard, Pakistan.
Iepakojums: 800ml
Syrup ROOH AFZA
Rooh AFZA sīrups ir vairāk nekā vienkārši auksts dzēriens. Šajam ūdens šķīdumam ir pievienoti dažādu augu ekstrakti: citrusu ziedi, augļu sula, dārzeņu un citu augu sastāvdaļas. Rooh AFZA atvēsinošais efekts iedarbojās ilglaicīgi, nevis tikai nekavējoties apmierina slābes, bet veikli atvēsina visu organisma sistēmu, atgriežot ķermenī vitalitāti, svaigumu un aktivitāti, kas bija zudusi līdz ar karstumu.
Rooh AFZA var miksēt ar ūdeni, kā arī to var pārvērst burīgā un gardā piena kokteilī. To var pievienot veidojot saldējumu vai citus saldumus.
Rooh AFZA ir brīnumains atvēsinošais dzēriens, kuru atpazīst austrumos un tas siltajās zemēs tiek ļoti plaši izmantots.
Kas ir Rooh AFZA?
Rooh AFZA ir austrumu dzēriens dēļ savām atvēsinošajām īpašībām, kas dod svaigu sajūtu pašās karstākajās dienās.
Rooh AFZA nosaukums veidots no diviem vārdiem. Rooh nozīmē arī “dvēsele” un AFZA ir “tas, kas baro”. Rezultātā Rooh AFZA ir kaut kas, kas pabaro dvēseli.
Rooh AFZA lietošana
To var pievienot šerbetiem, aukstajiem desertiem, piena receptēm un aukstajiem dzērieniem. To var izmantot plaši, jo tas veidots no svaigām sastāvdaļām.
To izmanto pat Ramadan (mēnesi gara gavēņa laikā Islamticībā).
Kā Rooh AFZA tika atklāts?
Rooh AFZA atklāja Hakeem Hafiz Abdul Majeed, kurš ir slavens Unani ārsts,kas strādā ar augiem. Rooh AFZA sāka lietot 1906.gadā un šobrīd to veido Hamdard (Waqf) laboratorijā Indijā., Pakistānā un Bangladešā.
Tas iekļuvis pasules top atsvaidzinošo dzērienu sarakstos.
ROOH Afza sastāvdaļas:
ROOH Afza ietver garšaugus, augļus, dārzeņus, ziedus un saknes. Relaksējošas īpašības nāk no šiem īpašajiem komponentiem. Svarīgākās sastāvdaļas šajā atsaidzinošajā dzērienā ir šādas:
Garšaugi: Eiropas baltā lilija (Nymphaea alba), Lotus (Nelumbo), portulaks / tukhm-e-khurfa (Portulaca oleracea sēklas), Zilstaru ūdensroze (Nymphaea nouchali), cigoriņš (Vitis vinifera), gurķu mētra un koriandrs.
Dārzeņi: piparmētra, Burkāni, spināti un Luffa aegyptiaca.
Augļi: arbūzs, Citrons, zemenes, ananasi, āboli, ogas, apelsīni, avenes, upenes, ķirši, un konkordijas vīnogas.
Ziedi: citronu, rozes, apelsīna un Keora (Pandanus fascicularis).
Saknes: Kopā ar zaļumiem, augļiem, ziediem un dārzeņiem, vienīgā sakne, ko izmanto ir "vetivera", pazīstams arī kā khus vai Chrysopogon zizanioides.
Prece ir pievienota grozam.