_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Heera Anardana seeds 100g

Heera granātābolu sēklas 100g
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ražotājs: P&B Foods Ltd, Indija

Heera Anardana seeds 100g

Granātābols ir auglis ar maz kalorijām, daudz šķiedrvielām un vitamīniem, kas kopumā uzlabo sirds darbību un palīdz novērst vēzi. Spēcīgs antioksidants, uzlabo imūnsistēmu, pazemina holesterīnu, samazina asinsspiedienu. Kulinārijā šīs sēklas izmanto čatnijiem, karijiem, salātiem un arī desertos kā garnējumu.

Ajurvēdā granātabolu uzskata par sirds un kakla toniku. Piemīt savelkoša, nedaudz rūgta graša.

Granātābolu sēklas ir bagātas ar antioksidantiem. Šīs vielas aizsargā organisma šūnas no brīvajiem radikāļiem un novērš priekšlaicīgu novecošanu. Citiem vārdiem sakot, granātābolu sula „uzkačā” asinīs skābekli. Antioksidanti ne tikai cīnās ar brīvajiem radikāļiem, bet arī novērš asins recekļu veidošanos. Tie uzlabo asinsriti un bagātina asinis ar skābekli.

Granātābolu sēklas ir īpaši bagātas ar polifenoliem. Šīs sugas antioksidanti samazina risku attīstīties vēzim un sirds saslimšanām. Granātābolu sula, saturot noderīgas miecvielas, antociānu un ellagskābes, atšķiras ar daudz lielāku antioksidantu aktivitāti, nekā zaļā tēja un sarkanvīns. Kaulu granātābolu sēklas pārklātas ar ēdamu, sulīgu apvalku. Granātāboli ir bagāti ar vitamīniem C un kāliju, tie ir mazkaloriju (tikai 80 kcal uz porciju, tas ir par vienu trešdaļu mazāk, nekā vairumam augļu) un bagāti ar šķiedrvielām.

Antioksidanta īpašības granātābolu sēklās palīdz novērst oksidāciju zema blīvuma lipoproteīnam. Tas novērš asinsvadu sieniņu sašaurināšanos ar taukskābju nogulumiem un palīdz asinīm piesātināties ar antioksidantiem.

Ārsts – pētnieks Klaudio Napoli no Neopoles medicīnas institūta stāsta: „Pelēm, kuras dzirdījuši ar granātābolu sulu, ateroskleroze progresējusi par 30 procentiem lēnāk.”

Granātābols noderīgs kaulu sistēmai – tas samazina artrīta izpausmes skrimšļu bojājumos. Šis auglis samazina iekaisumu intensitāti un novērš skrimšļu fermentu iznīcināšanu.

 

Citi pērk

Sattva Cumin seeds 100g 1.90€ Ķimeņu sēklas
Masoor Dal Red Lentils Schani 500g 2.50€ Sarkanās lēcas
Tea&Coffee Masala 60g 14.50€ Dažādu garšvielu maisījums tējai un kafijai

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024