Retās Fino de Aroma kakao pupiņas (Ekvadora), kas veido tikai 3–5% no kopējās pasaules kakao pupiņām, kuras izmanto karstās šokolādes pagatavošanai, aug dabīgās, savvaļas plantācijās Esmeraldas provincē uz Ekvadora ziemeļrietumiem. Produkts tiek ražots pēc senas ražošanas metodes, neizmantojot augstās tehnoloģiju - kakao pupiņas savāc, apstrādā un manuāli ražo gatavā produkta veidā. Tāpēc produktam ir augsts dabīgā kakao sviesta saturs (20–22%) un tas nesatur piemaisījumus.
Kakao ir labs šķiedrvielu avots un satur svarīgus minerālus, piemēram, kāliju, dzelzi un kalciju. Tas satur vairāk antioksidantu nekā acai ogas, padarot to par garšīgu un veselīgu veidu, kā gandrīz jebkuram ēdienam pievienot uzturvērtību un šokolādes garšu.
Sastāvs: kakao pupiņas “Fino de Aroma” 100%, tauki 20–22%
Kā pagatavot karsto šokolādes dzērienu :
Ielejiet 150-200ml piena vai ūdeni metāla traukā, pievienojiet 2–4 dāsni pildītas ēdamkarotes šokolādes pulvera. Labi samaisiet un uzkarsējiet (neļaujot pienam uzvārīties).
Mēs iesakām pievienot dabisko medu. Protams, jūs varat izmantot arī niedru cukuru.
+371 286-688-54 herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222