_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Yogi Kanthika pills

Efektīva formula kaklam, elpošanai un balss saitēm
Kods: 3649 6.00
Yogi Kanthika 140 pills
Yogi Kanthika kaklam

Uztura bagātinātājs

Iepakojums: 140 dražejas, 70 dražejas

Ražotājs: Yogi Ayurvedic Products Pvt. Ltd.

Efektīva formula, lai uzlabotu balss saišu darbu, novērš bronhu, iekaisumu augšējos elpceļos. Noņem Kapha nelīdzsvarotību.



Novērš rīkles kairinājumu. Samazina pietūkumu kaklā. Atvieglo klepu. Palīdz iekaisuša kakla gadījumā. Efektīva formula, lai uzlabotu balss saišu darbu, uzlabo veselību bronhīta gadījumā, atvieglo iekaisumu augšējos elpceļos. Noņem Kapha nelīdzsvarotību. Yogi Kanthika - šīs ajūrvēdas tabletes ir īpaši izstrādātas kakla ārstēšanai. Tabletes satur 13 Ajūrvēdas augu, kuri ļoti labvēlīgi iedarbojās uz kaklu, elpošanas sistēmu un balss saitēm., elpošanai un balss saitēm.



Yogi Kanthika - šīs ajūrvēdas tabletes ir īpaši izstrādātas kakla ārstēšanai. Tabletes satur 13 Ajūrvēdas augu, kuri ir ļoti derīgi kaklam, elpošanai un balss saitēm. Tas ir drošs bērniem.

Sastāvdaļas:​

Lakrica (ind.Mulethi)(lat.Giycyrrhiza glabra) ir pamatkomponente un sastāda 72% no YOGI Kanthika Plus dražeju sastāva. Tā nodrošina sāpju kaklā atvieglošanu klepus vai aizsmakuma gadījumā. Darbojas kā pretiekaisuma līdzeklis rīkles un aukslēju mandeles iekaisuma gadījumā (angīna, tonsilīts), kā arī atsvaidzina elpu.

Ingvers 10% . (ind.Sunth)(lat.Zinziber officinale) noņem iekaisumu, sāpes un kakla pietūkumu, atkrēpo un noņem spazmas, kas saistītas ar spēcīgu klepu. Efektīvs arī alerģiju, kuras var izraisīt elpošanas ceļu slimības, kā piem. astmu, bronhītu, ārstēšanā.

Muskatrieksts 4,5% (ind. Jaiphal) (lat.Myristica fragrans) attīra kaklu no krēpām, uzlabo balss skanīgumu, kā arī atsvaidzina elpu

Tulsi jeb Svētais baziliks (ind.Tulasi) (lat. Ocimum sanctum) nodrošina atbrīvošanos no klepus, kā arī darbojas kā perorāls dezinficējošs līdzeklis. Tā antibakteriālās īpašības novērš respiratoro infekciju attīstību.

Kubebas jeb Javas pipars 2,0% (ind. Shitalchini) (lat. Piper cubeba) nodrošina atvieglojumu sinusīta gadījumā, kā arī novērš deguna aizlikumu.

Krustnagliņu koka eļļa 2,0% (ind. Lavang Tel) (lat.Syzygium aromaticum) atvieglo klepu un samazina kakla kairinājumu, atsvaidzina elpu.

Piparmētras eļļa 2,0% (ind. Pudina Tel) (lat.Mentha piperata) palīdz bakteriālās astmas gadījumā, atsvaidzina muti ar piparmētru aromātu. 

Kamparkoks 2,0% (ind. Kapoor) (lat. Cinnamomum camphora) noņem klepus izraisītas sāpes un diskomfortu

Arābu akācija 2,0% (ind. Babool ki goond) (lat. Acacia Arabica) nomierina iekaisušās rīkles membrānas, nodrošina atvieglojumu klepus gadījumā

Kardamons 0,5% (ind.Elaichi) (lat.Eiettaria cardamomum) palīdz sausa un mitra klepus gadījumā, Katra graudiņa nosūkāšana rada nomierinošu un atsāpinošu ietekmi uz rīkli.

LietošanaYOGI Kanthika Plus dražejas var tikt lietotas jebkurā diennakts laikā kā papildinājums citām zālēm. Veselības uzlabošanās efekts var tikt novērots jau pēc 1-2 dienām. 

DozēšanaBērniem no 5 līdz 12 gadiem: 1-2 dražejas nosūkāt 5-6 reizes dienā. Pieaugušajiem un bērniem, vecākiem par 12 gadiem: 2-3 drazējas nosūkāt 5-6 reizes dienā.

Grūtniecēm: nav ieteicams lietot grūtniecības pirmajā trimestrī. 

Ieteicams nepārsniegt rekomendējamo diennakts devu. Šis produkts nav domāts kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājs.
Yogi Kanthikas galvenās priekšrocības:

• Novērš rīkles kairinājumu

• Samazina pietūkumu kaklā

• Samazina klepus

• Novērš iekaisušu kaklu

• Attīra balss

• Mīkstina balss saites

• Atvieglo elpošanu

• Atsvaidzina elpu







 



 



Citi pērk

ALFALFA Bio Green AKCIJA -50% 8.75€ Lucernas sulas ekstrakts un pulveris - hlorofila avots
Probiotic-4 Strain Bioherba caps N60 12.90€ Celms Probiotika-4
Curcumin 95 + Black Pepper Herbals 120 capsules 27.50€ Kurkumas sakneņu ekstrakts + Melno piparu augļu pulveris

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024