_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Flaxseed oil 1000mg Swanson

Linsēkļu eļļa kapsulās
Linsēkļu eļļa kapsulās

Augu izcelsmes uztura bagātinātājs

Ražotājs: Swanson Health Products Inc, ASV.

Iepakojums: 100 kapsulas


Ar ko īpaša ir linsēklu eļļa? Pirmkārt, ar savu unikālo sastāvu. Galvenās sastāvdaļas ir nepiesātinātās taukskābes - Omega 3-6-9, kuras ir nepieciešamas cilvēka organismā. Uzņemt ar pārtiku šīs taukskābes ir būtiski, tāpēc ka cilvēka organisms nespēj ražot tās. Šīs taukskābes ir daļa no šūnapvalka sastāva un nodrošina normālu skābekļa un uzturvielu piegādi šūnām. Omega-3 saturs linu sēklu eļļā ir līdz 2 reizes lielāks nekā zivju eļļā un vairāk nekā jebkurā citā produktā. Papildus šīm vērtīgajām taukskābēm linu sēklu eļļa ir bagāta ar vitamīniem B1, B2, E, selēnu, hromu un silīciju. Lineļļa (flaxseed oil) ir atzīts veģetāriešu produkts. Tiem tas ir vienīgais veids, kā papildināt savu ķermeni ar augstu omega-3 taukskābju saturu. Līdzīgs daudzums atrodams tikai dažu zivju sugās. Linu sēklu eļļa ir augu produkts, kas iegūts no augstas kvalitātes pārbaudītām tīrām linu sēklām. Linu sēklu eļļa gēla kapsulās ātri kļūst par vērtību aktīviem cilvēkiem, kuri zina, kā rūpēties par savu veselību un uzturu. Linu eļļu var izmantot kā uztura bagātinātāju uz nenoteiktu laiku. Pilnīgi veseli cilvēki lieto to, lai būtu enerģiski. Produkts, kura lietošana kļūst par pozitīvu ieradumu, var stiprināt mūsu imūno aizsardzību, un nepārtraukti sniegt mūsu organismam būtiskās taukskābes. Lineļļa - tauki, kas sadedzina taukus! Sākumā tas izklausās neticami, bet tā ir. Šī iemesla dēļ ārsti un dietologi iesaka to lietošanai pavājināta metabolisma gadījumos. Kāpēc lineļļa palīdz samazināt svaru? Saskaņā ar daudzām diētām mūsu organisms cenšas kompensēt kaloriju trūkumu, mēs ēdam daudz vairāk, lai justos paēduši. Tādējādi, rezultāti bieži vien ir pretrunīgi. Tomēr, linsēklu eļļā ietvertais materiāls samazina svaru un var apgalvot, ka tieši ietekmē vielmaiņu un psiholoģiskos procesus. Kā minēts iepriekš, cilvēka organisms nespēj ražot linsēklu eļļā esošās omega-3 taukskābes, tāpēc mūsu ķermenis cenšas iegūt tās no pārtikas. Ja tās nav pietiekami (kā tas bieži notiek), šie centieni ir jāpastiprina un mēs ēdam vairāk. Tieši tāpēc mēs vēlamies samazināt taukus saturošu pārtiku un saldumus. Diemžēl, šīs vērtīgās taukskābes mēs saņemam ļoti maz. Linu sēklu eļļa nodrošina organismu nepieciešamo daudzumu omega-3, kas kavē minēto vēlmi ēst, cik vien iespējams, kā arī veicina mūsu organisma vielmaiņu. Organisma šūnas var ražot daudz vairāk siltuma un sadedzināt daudz vairāk kaloriju. Turklāt, linu sēklu eļļas saturs rada ilgtermiņa apmierinātību izmantojot mazkaloriju pārtiku un saskan ar parasto uzturu. Gēla kapsulas ir ļoti ērtas, jo tās var uzņemt jebkurā laikā, tāpēc, izmantojot šo produktu, jūs varat strādāt un ceļot bez neērtībām. Daudziem cilvēkiem linu eļļa negaršo, tāpēc viņi izvēlas izmantot gēla kapsulas.

Sastāvdaļas. 3 kapsulās: 

Organiskā lineļļa auksti spiesta (nesatur ĢMO)

satur:                                                             3g

- Omega-3 (alfa-linolēnskābi) 40-60%   1200-1800mg

- Omega-6 (linolskābe) 12-18%              360-540mg

- Omega-9 (oleīnskābe) 12-18%             360-540mg

Citas sastāvdaļas: želatīns, mitrumuzturētājs: glicerīns, attīrīts ūdens.

Lietošana: 1 kapsula divas līdz trīs reizes dienā ar ūdeni. Neizmantot uztura bagātinātājus kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājus. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! 





 

Citi pērk

WHEAT GERM OIL Soria 12.50€ Kviešu dīgstu eļļa kapsulās
PIENSKĀBĀS BAKTĒRIJAS - 4 12.90€ Vienā kapsulā ir 3 miljardi četru kultūru baktēriju.
TRIKATU Organic India 15.90€ Tradicionāla trīs garšaugu formula, kas izgatavota no garajiem pipariem, melnajiem pipariem un ingvera

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024