_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Magnesium Carbonate powder Soria

Šķīstošs Magnija pulveris
Kods: 3931 8.50
Soria Magnesium Carbonate powder 150g
Soria Šķīstošs Magnija pulveris                                                                                                                            

Diētiskā uztura produkts


Iepakojums: 150g

Ražotājs: Soria Natural, Spānija

Tīrs Magnija pulveris bez ķīmiskām piedevām ar neitralo garšu. Bez saldinātājiem, bez krāsvielām un bez konservantiem.

Magnijs veicina normālu muskuļu darbību, kā arī normālu nervu sistēmas darbību, ir svārigs normāla psiholoģiskā stāvokļa uzturēšanai. Palīdz samazināt noguruma sajūtu. Lielu fizisko vai garīgo slodžu laikā, grūtniecēm, sportistiem, pusaudžiem un vecākiem cilvēkiem īpaši jāparūpējas par atbilstošu magnija daudzuma nodrošināšanu. 

Magnijs ir kalcija antagonists, kas nozīmē, ka tas sacenšas ar kalciju par uzsūkšanos nierēs un ieplūšanu šūnās. Šīs darbības dēļ magnijs tiek dēvēts par dabisku kalcija kanālu blokatoru. .Pētījumos ar dzīvniekiem ir atklāts, ka pietiekams magnija daudzums uzturā palīdzējis aizsargāt un pat samazināt artēriju pārkaļķošanos un asinsvadu sieniņu bojājumus. Magnijs ir arī cieši saistīts ar šūnu elektrolītu (šķidruma un minerālvielu) līdzsvara uzturēšanu. Pietiekams magnija daudzums uzturā ir nepieciešamas, lai saglabātu normālu kālija līmeni, un tam ir liela nozīme regulāra sirds ritma nodrošināšanā.



Šai universālajai minerālvielai ir galvenā loma skeleta, sirds un gludās muskulatūras atslābināšanā pēc muskuļu saraušanās. Lai notiktu muskuļu saraušanās, muskuļu šūnās jāpieaug kalcija līmenim, bet, lai sekotu atslābināšanās, kalcijs ir vai nu jāaizvāc no muskuļu šūnām, vai jānosūta atpakaļ uz uzglabāšanas vietām šūnās.

Magnijam ir arī pretiekaisuma īpašības. Šīs vitāli svarīgās uzturvielas trūkums izraisa imūnsistēmas darbības traucējumus un oksidatīvo stresu, tādējādi palielinot ķermeņa vispārējo iekaisuma līmeni. Tas savukārt stimulē veselu notikumu kaskādi: rodas disfunkcionāli asinsvadi, veidojas asins recekļi, un mainās veids, kā tiek pārstrādāti tauki.

Magnija daudzumu iztukšo arī stress. Dzīvojot ilgstošā stresā, virsnieru dziedzera hormoni izraisa magnija līmeņa kritumu šūnās. Tas rada kalcija ieplūšanu nervu šūnās, kas savukārt izraisa visu veidu muskuļu šūnu saraušanos, sevišķi sirds un asinsvadu gludās muskulatūras šūnu, jo to uzdevums ir ātri atbildēt uz pēkšņu akūtu stresu. Šī reakcija ir nepieciešama, lai sagatavotos cīnies vai bēdz stimulam. Normālos apstākļos muskuļu šūnas atgriežas atslābinātā stāvoklī, tiklīdz neparedzētās briesmas ir pagājušas. Taču, ja stress ir hronisks un magnija līmenis nepietiekams, skeleta, sirds un asinsvadu muskuļi šādā saraušanās stāvoklī paliek ilgstoši.

Ja vien nav nieru mazspējas, vislabākais veids, kā uzlabot magnija statusu organismā, ir lietot iekšķīgi uzņemamus uztura bagātinātājus. Lai gan standarta deva ir noteikta 5 mg uz kilogramu ķermeņa svara dienā, tas ir, 70 kg smagam cilvēkam vajadzētu uzņemt 350 mg magnija dienā, individuālo vajadzību pēc magnija ir grūti noteikt, un tā var atšķirties pat vienam cilvēkam atkarībā no stresa līmeņa, diētas un zālēm, ko viņš attiecīgajā brīdī lieto.



Izmēģinājuma metode, kā noteikt optimālo magnija uzņemšanas daudzumu, varētu būt palielināt tā uzņemšanu līdz zarnu nepanesības robežai (lietot pieaugošas devas, līdz rodas mīksti izkārnījumi, kas nozīmē, ka uzņemts par daudz). Optimālais līmenis tad varētu būt deva, kas lietota tieši pirms tam.


100 g produkta satur: Enerģētiskā vērtība (100g): 0/ 0 kcal Tauki: 0 g - Tostarp piesātinātās taukskābes: 0 g Ogļhidrāti: 0 g - Tostarp cukuri: 0 g Šķiedrvielas: 0 g Olbaltumvielas: 0 g Sāls: 0 g.

Sastāvs: Magnija karbonāta pulveris. Neto masa 150g.

Lietošana: Iesakām lietot magnija pulveri kā piedevu pilnvērtīgam uzturam, kā diētas sastāvdaļu. Lietojiet 2 tējkarotes (1g) pulvera dienā, iebieriet to glāzē ar 100ml ūdens vai sulas. Rūpīgi izmaisiet, izšķīdiniet un izdzeriet. Lietot pirms gulētiešanas. Ieteicams nepārsniegt noteiktu dienas devu, nelietot kā pārtikas aizstājēju.  

 

 


Citi pērk

Yogi Kanthika pills 6.00€ Efektīva formula kaklam, elpošanai un balss saitēm
IODOKEL NATURA HOUSE AKCIJA -50% 4.00€ Pūšļu fuka lapoņa ekstrakts - dabīgs joda, algīnskābes un fukoidāna avots
Larix C ARG 120g 19.90€ Arabinogalaktāns – sibīrijas lapegles koksnes ekstrakts

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024