Ingvera un ķiploku pasta ir ļoti populārā tieši Indijas virtuvē, kur to izmanto daudzu dažādu ēdienu pagatavošanā. Ēdieniem pievienojiet aptuveni 1 tējkaroti.
Vispirms apcepiet pastu uz lēnas uguns līdz 20 sekundēm, pēc tam pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Piemēram sīpolu, dārzēņus vai rīsus. Pirms pievienot citus produktus, pagaidiet līdz svaigā ķiploka smarža vairs nav jūtama. Tāpat pastu varat pievienot aukstiem ēdieniem.
Tā palīdz cīnīties ar saaukstēšanos un pārdzīvot ziemu bez veselības problēmām.
Veselībai:
Ķiploks un ingvers ir iedarbīgi pret sāpēm, iekaisuma gadījumā, zināmi arī kā asinspiedienau un holesterīnu pazeminoši līdzekļi. Ingvers paātrina vielmaiņas ātrumu un palīdzēs nelabas dūšas gadījumā.
Sastāvā: Ingvers, ķiploki, sāls.
Pēc atvēršanas glabāt vēsā, sausā vietā, saudzējot no tiešiem saules stariem.
+371 286-688-54 herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222