_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Soria Brewer's Yeast flakes

Alus rauga pārslas
Kods: 3928 7.50
Soria Brewer's Yeast flakes 150g
Alus rauga pārslas

Iepakojums: 150g

Ražotājs: Soria Natural, Spānija

Alus raugs ir vērtīgs produkts, ko ikdienas ēdienkartē iekļaut vegāniem un veģitāriešiem, jo tas ir viens no reti sastopamajiem, dzīvniekiem draudzīgajiem, vitamīna B-12 avots.​


Alus raugs ir alus pagatavošanas procesa blakus produkts, ko nedrīkst sajaukt ar pārtikas raugu. 

Alus raugs ir dabīgs B grupas vitamīnu, dzelzs, selēna, hroma bioloģiski aktīvas formas, proteīna (visu neaizvietoto aminoskābju) un citu mikroelementu avots. Diēta, kas bagāta ar raugu īpaši stimulē audu augšanas un reģenerācijas procesus, stiprina organisma aizsargspējas. Uzlabojot asinsvadu sieniņu elastību un caurlaidību, palīdz saglabāt veselu sirds-asinsvadu sistēmu, kopumā sekmē tās darbību. Izvada toksīnus no organisma, veicina aknu darbību. Palīdz saglabāt atmiņu un uzlabot koncentrēšanās spējas. Pārtikas raugs uzlabo matu un nagu stiprību, augšanas procesus. Aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās. Raugu var izmantot arī par dabīgu skaistumkopšanas līdzekli. Rauga aktīvie mikroorganismi neitralizē nelabvēlīgo brīvo radikāļu iedarbību un nomierina iekaisušu ādu.

Hroms palīdz uzturēt normālu cukura līmeni asinīs, selēns ir spēcīgs antioksidants. Alus raugs ir sevišķi ieteicams atveseļošanās un paaugstinātas nervu slodzes periodos.

Lai vai cik neticami tas neizklausītos, alus raugs cilvēkiem ir brīnumlīdzeklis. Iekļaujot alus raugu savā ēdienkartē, ne tikai enerģijas pieplūdums būs jūtams, bet arī metabolisms strādās efektīvāk. Kopējais veselības un pašsajūtas stāvoklis uzlabosies!

Nesatur mākslīgas piedevas, ĢMO un konservantus.

Sastāvs: žāvēts neaktīvs raugs (Saccharomyces Cerevisiae).

Alus raugu var pievienot jebkurā ēdienreizē, gandrīz jebkuram sāļam ēdienam. Alus raugam ir garša, kas mazliet atgādina siera garšas notis.

Lietošana: 2-4 tējkarotes dienā. Alus raugu var pievienot jebkurā ēdienreizē, gandrīz jebkuram sāļam ēdienam. Alus raugam ir garša, kas mazliet atgādina siera garšas notis.

Rauga pārslas viegli šķīst ūdenī, pienā, augļu un dārzeņu sulā. Pievieno dažādiem ēdieniem, piemēram, zupām, sautējumiem, mērcēm, putrām, salātiem, brokastu pārslām, smūtijiem. Lai nezaudētu vitālās uzturvielas, rauga pārslas nedrīkst gatavot, ar tām jāpārkaisa gatavi ēdieni. 

100g produkta satur: enerģ. vērt. 1156.15 KJ/272.5 Kcal, olbaltumvielas 49.9 g, ogļhidrāti 14.3 g, no tiem cukuri 2.49 g, tauki 1.75g, no tiem piesātinātās taukskābes 0.2g, sāls 0.058g,

Citi pērk

MACA POWDER Herbals Diet 3.90€ Makas saknes pulveris
Jamieson Selenium tab 100mcg 9.50€ Selēns tabletes
Magnesium Carbonate powder Soria 8.50€ Šķīstošs Magnija pulveris

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024