_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Triphala INNOVEDA

Izteikta attīroša un atjauninoša iedarbība uz visu cilvēka organismu
Kods: 3600 8.90
INNOVEDA Triphala caps 500mg N60
Kods: 36000 23.50
3 x INNOVEDA Triphala caps 500mg N60
Trifala INOVĒDA (INOVATĪVĀ ĀJURVĒDA)

Uztura bagātinātājs 

Ražotājs: INNOVEDA, Indija

Iepakojumā: 60 kapsulas


Bibhitaki augļi (Terminalia balerica) palīdz uzturēt augšējo elpceļu veselību. Haritaki augļu (Terminalis Chebula) miziņa palīdz stiprināt dabiskās organisma aizsargspējas.

Fresh Herbs - izgatavots no svaigiem augiem, bez ekstraktu pielietošanas!

Inovatīvā ājurvēda: Ājurvēda ir dārgumu krājums, kurā sakrātas 5000 gadu laikā iegūtās praktiskās zināšanas, kuras mēs varam veiksmīgi pielietot mūsdienu pasaulē. Ājurvēdas pamatā ir viena no senākajām cilvēku gudrībām (vēdas) par brīnumu, kuru mēs dēvējam par dzīvi (ājur). Tā ir gudrība, kas ir paredzēta, lai cilvēkiem palīdzētu saglabāt veselību, pilnīgi realizējot savu cilvēcisko potenciālu. Sniedzot ieteikumus par pareizām ikdienas un sezonālajām procedūrām, diētu, uzvedību un mūsu jūtu pareizu izmantošanu, ājurvēda mums atgādina, ka veselība ir līdzsvarota un dinamiska apkārtējās vides, ķermeņa, prāta un gara integrācija.

INOVĒDA ir mūsdienu dzīvesveida ājurvēda.



Inovēda Triphala ir izstrādāta, izmantojot 5000 gadu senu recepti savienojumā ar mūsdienu zinātniskajām metodēm, lai parādītu maksimālu ārstniecības augu labumu.

Triphala -tie ir ārstniecības augi, kurus ājurvēdā izmanto tūkstošiem gadu. Tradicionāli to lieto kā vieglu līdzekli zarnu tonusam, noderīgu barības sagremošanai, kā vieglu caurejas līdzekli un regulārai vēdera izejai. Triju augļu kombinācijai ir arī sinerģisks citas organisma sistēmas stiprinošs efekts. Papildus kuņģa un zarnu trakta veselības uzturēšanai ājurvēda triphalu izmanto, lai uzturētu elpošanas, sirds un asinsrites, urīnizvades, reproduktīvās un nervu sistēmas veselību. Triphala ir arī spēcīgs antioksidants, kas šūnas pasargā no kaitīgo brīvo radikāļu postošās ietekmes. Trīs augļi, kuri ietilpst triphalas sastāvā, ir pazīstami arī ar savām individuālajām īpašībām:

Аmalaki* (Indijas ērkšķoga) - tas ir plaši izmantojams ājūrvēdas dārgums. Indijas ērkšķogas kopš seniem laikiem ir viens no ājurvēdas atzītajiem atjaunojošajiem līdzekļiem. Ir pierādīts, ka tas spēj palīdzēt samazināt holesterīna līmeni, satur C vitamīnu un paaugstina imunitāti. Аmalaki piemērots visām došām, bet īpaši efektīvs ir Pitta balansēšanai.

Haritaki* (Terminalia chebula) ir pazīstams kā Tibetas "medicīnas karalis". Daudzos dziedinošā Budas attēlos redzams, kā viņš izdala sauju šo augļu, norādot uz to ilgstošo lietošanu Āzijā. Tiek uzskatīts, ka tam ir dažādas pozitīvas īpašības, kuras veicina sirds un smadzeņu veselību. To var izmantot arī kā vieglu caurejas līdzekli, jo tam piemīt antidispeptiskas īpašības. Šis augs ar pretiekaisuma iedarbības efektu ir noderīgs visām došām (Vata, Pitta, Kapha).

Bibhitaki * (terminalia belerica) ir vēl viens spēcīgs un sens atjaunojošs līdzeklis ar detoksikācijas īpašībām, kuras pozitīvi iedarbojas uz asinīm, muskuļiem un organisma taukaudiem. Bibhitaki ir ļoti noderīgs, ja ir gļotādas pārpalikums, kā arī ļoti noderīgs kvalitatīvai kaulu uzbūvei un augšanai. Šis auglis ir pazīstams kā "tas, kurš atbaida slimības", pateicoties tā daudzajām īpašībām, kas ietekmē Kapha.

Triphala / Amalaki, Haritaki &  Bibhitaki

Sastāvs(1 kapsulā): augu izcelsmes kapsulas no celulozes; amalaki (Emblica officinalis) 160mg, bibhitaki (Terminalia Belerica) 160mg, haritaki (Terminalia Chebula) 160mg.

Ieteicamā diennakts deva un lietošana: pirms gulētiešanas vai no rīta 3-4 kapsulas aizdzert ar siltu pienu vai glāzi ūdens, uzdzerot siltu ūdeni.

Brīdinājums: nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Nav paredzēts bērniem, grūtniecēm un mātēm, kas ar krūti zīda bērnu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Uztura bagātinātāju neizmantot pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizstāšanai. 

* Lūdzu, ņemiet vērā! Iepriekš minētā informācija nevar aizstāt kvalificēta ārsta konsultāciju un nav medicīniska rakstura rekomendācija. Visas atsauces uz komponentu, kas ir produkta sastāvā, īpašībām, savāca un dokumentēja autoritatīvi avoti, un tās attiecas uz produkta sastāvdaļām, bet ne uz pašu produktu. Šī informācija nav produkta reklāma. Šis produkts nav paredzēts jebkādu saslimšanu diagnosticēšanai, ārstēšanai vai novēršanai.

Informācijas avoti:

https://draxe.com/triphala/ 

http://www.chopra.com/articles/the-benefits-of-triphala

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5567597/

 

 


Citi pērk

Vitamin K2 50mcg Swanson 16.50€ Vitamīns K2
Revmoart liquid extract Bioherba100ml 7.90€ Tinktūra Revmoart
Turmeric&Ginger liquid extract Bioherba 50ml 7.90€ Kurkumas un Ingvera sinerģija, šķidrais augu ekstrakts

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024